No to ja mam wiekszą lipe...ktoś ładnie macał mojego OLKA. Od kupna zrobiłem jakieś 2000 fotek a na liczniku mam ponad 3000...Ale przynajmniej sprawdzony :wink:
Wersja do druku
No to ja mam wiekszą lipe...ktoś ładnie macał mojego OLKA. Od kupna zrobiłem jakieś 2000 fotek a na liczniku mam ponad 3000...Ale przynajmniej sprawdzony :wink:
nowe body prosto z fabryki 0 klapniec :D specjalnie sprawdzane!
aparat mam od 3 m-cy, na liczniku 6024 zdjęć a zrobiłem GÓRA połowę z tego. zdjęć z lampą 2342 i tu też mniej więcej połowa, w porywach. odpakowałem pachnący fabryką aparat. to jakaś lipa chyba...
Witam! Mam problemik, tzn zastosowałem się do Waszej instrukcji - tj w lewo w prawo góra klapka migawka itp itd... i na stronce pierwszej mojego LCD mam tylko info że jestem posiadaczem Olympus E-300, ale to już wiedziałem ;)
Czy to zależy może od Firmware? czy może coś przegapiłem o czym wspominaliście wcześniej.
Chętni się dowiem ile fotek już pstryknąłe i ile pixeli mi zmapował.
Za wszelkie info serdeczne dzięki!
Pozdr!
Szpila
Szpila9 > widzisz tylko pierwszą stronę.... naciśnij po tych wszystkich operacjach jeszcze raz strzałkę w prawo i będziesz na kolejnej stronie (tak przynajmniej jest w moim E 500), a tam już zapewne znajdziesz interesujące Cię dane:)
pozdrawiam marcin
Witam! Dzięki. Choć dziś robiłem tak jak wczoraj to dziś działa bez problemu!!!
Super!
Wszystko się zgadza!
Pozdr!
Koleżanka Marylka zapisała stan licznika serwisowego przed i po aktualizacji softu. Licznik kapnięć lustra - pozycja "R" się nie zeruje. Tak, że podmiana softu nie wpływa na jego wskazanie. Ważna sprawa dla szukających używanych aparatów !!!!
Specjalne podziękowanie dla Marylki !!!
No tak, tylko o tym juz dawno bylo wiadomo.
Gdyby bylo inaczej to jaki bylby sens istnienia takowego licznika.
Ten licznik nie jest nieomylny, trust me, I am a doctor.Cytat:
Zamieszczone przez deeper
Jeśli licznik jest omylny, to o ile może się rąbnąć. O kilka klapnięć, czy o kilka tysięcy?