-
5 załącznik(ów)
Witam po dość długiej przerwie! Dawno nic nie wrzucałem a sporo zdjęć przybyło, choć większość czeka jeszcze i tak na obróbkę..
W czwartek wybrałem się na Krakowskie Przedmieście i Plac Piłsudskiego, zobaczyć jak Polacy przeżywają 5-ty dzień żałoby. Oprócz spotykanego na każdym kroku 'handlu żałobnego' (trochę to niesmaczy jak mija się byczka w dresie sprzedającego znicze przed pałacem...) oraz ogólnego zadowolenia z życia co poniektórych (czasem czułem się jak na festynie...) dało się odczuć atmosferę przygnębienia i żalu. Parę zdjęć poniżej.
Pozdrawiam.
-
Bardzo udany mini reportaż - w bardzo dobry i odpowiedni sposób przekazane. Technicznie bardzo bardzo ok.
Pozdrawiam
ps. pierwsze ujmujące - mimo braku szczęścia w ostrości (na dziewczynce) ale jak najbardziej warte pokazania.
-
Stonowane, oddające ten czas zdjecia.
-
Bardzo stonowane a jednocześnie ujmujące. Świetna obróbka BW, podobają mi się bardzo Twoje kadry.
-
5 załącznik(ów)
Dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Z wartych (tak sądzę) zdjęć ujmujących czas żałoby do pokazania mam jeszcze:
-
-
Bardzo dobry fotoreportaż. BTW nie wyobrażam sobie tego typu fotek w kolorze.
-
Reportaz oddaje czas polskiej tragedii... czas refleksji oraz zadumy nad tym co sie wydarzylo.
-
5 załącznik(ów)
Witam po przerwie.
Zapodaję do oceny zdjęcia z koncertu grupy Tomek Sowiński & The Collective Improvisation Group. Swoją drogą polecam, naprawdę warto zobaczyć i posłuchać na żywo, ale ich ostatnia płyta także jest świetna.
Prosiłbym o parę słów odnośnie obróbki, jak i kadrowania i ogólnie techniki.
Czy nie są za ciemne? Niestety mam tendencję właśnie do 'ściemniania' zdjęć :)
-
Sama obróbka wygląda ciekawie, natomiast tak jak sam wspomniałeś, mogłyby być nieco jaśniejsze.