-
Dzięki wszystkim za opinie!
31. Trochę nie w tematyce, ale na razie trwa narada wojenna z B. odnośnie wątku z naszymi zdjęciami miejskimi. :wink: Póki co jednak odważnie wstawiam:
tilefon :wink:
32. A i moje polowanie na gawroniska, tak czy siak już środa/czwartek na gawrony zarezerwowane (o ile zechce pogoda współpracować :) ).
-
Kolorystycznie dobrze wypatrzone a jak sobie wyobrażę, że to nie Wrocław (bo to zapewne w Wrocławiu było robione), którego nie lubię to mi się jeszcze bardziej podoba:)
-
Teraz uraczę Was dużą ilością zdjęć z szuflady, jako że zapewne od dnia dzisiejszego zostanę bez aparatu. :cry:
-
-
-
Kłótnia w rodzinie?
Było brać E-3, wytrzymałby taką bez problemu ;)
-
No jeszcze nie wiadomo co z rozwodem :wink: ale czekam na telefon. Zapewne to będzie jednak szybkie rozstanie, mam nadzieję, że z korzyścią dla obu stron. :wink:
Teraz dumam nad tym za ile można pogonić 14-45mm na Allegro. :roll: Jeszcze torba zostaje do opchnięcia, Sonnara już wyrzuciłam na giełdę, a 40-150mm ma pójść dzisiaj.
-
Pytanie banalne: co dalej?
-
Odpowiedź banalniejsza ;) zostawiłam Ci info na gg, bo na ircu słyszałam już plotkują. :twisted: :wink: :wink:
-