-
Muzykochłon bardzo podoba mi się jako fotografia, pomysł (wersja cz-b) ale...
...cały czas nie pasuje mi gębowy kontekst muzykochłona. Muzykę chłonie się uszami, gryf gitary nijak się ma do ust, mało tego, biorąc pod uwagę siłę ciążenia, i że model jest u góry a gitara wylatuje z jego ust, można by uznać, że człowiek ów wręcz muzyki nie lubi ;) Miałam to napisać w Galerii (nawet jakąś drobną aluzję wrzuciłam) nie wydaje mi się jednak na tyle istotne aby tam takimi pierdołami zawracać głowę. Tu sobie pozwoliłam, wybacz :D
-
Agapiet: zrozumiałem Twoją aluzję w galerii :) Myślę, że interpretacja "rzygam już tą muzą" też jest ok. Przypuśćmy, że modela despotyczni rodzice zamykali w piwnicy żeby ćwiczył po 10 h dziennie :)
-
Dzięki za zrozumienie :) Mogło być też tak, że dzieci modela są heavymetalowcami, i całymi dniami katują go muzyką gitarową, on zaś woli Chopina.
-
Czarno biała lepsza, fajny pomysł.
Kolorowa troszkę winietuje i błekit mi się nie podoba.
-
Piękne dzieki za komenty. Kolejne:
29. Aaaaaaal bum
-
Jamochłon ciekawy pomysł ;-) i raczej BW. Ostatnie jakby dzieciaki za karę w przedszkolu były pozawieszane na ścianie
-
Ojej, fajne :)
Wiem, ze to podłoga ale w pierwszej chwili pomyślałem, że dzieciaki stoja pod i wisza na jakims plocie.
Fajny pomysł i wykonanie, podoba się :)
PS
Świetne BW.
-
Ostatnia fotka bardzo, bardzo fajna, ciekawy, nietuzinkowy pomysł a i co do wykonania to nie ma się do czego przyczepić. Podoba się :!:
Taka kompletnie amatorska opinia...
Pozdrawiam
-
Strasznie się cieszę, że się podoba.
Kolejna fota 30.
-
No to mamy przełom, żona mi też mówi, że powinienem urodzić :-P
:grin::grin::grin: