-
Pierwsza seria modraszków: 16 świetne kolorki, może jakby była ciut większa GO, chociaż ..., na 17 przeszkadza mi w odbiorze zagięta źdźbło trawy i trochę za ciemne, 18 bardzo fajna. Druga seria: 18 nie podoba mi się., 19 i 20 świetne a zwłaszcza 20. Z serii rajdowej fajne 26.
-
1 załącznik(ów)
OK. Wiem, że moje zdjęcia nie podchodzą Wam do gustu. Oceńcie jednak, proszę taką obróbkę. Tutaj na moment z plenerku komunijnego:
-
27 byłoby super, ale zabrakło blendy.... - złe oświetlenie twarzy
Winieta pasuje fajnie w sumie wyszło
-
Zdaję sobie sprawę z cieni na twarzy. Blenda raczej by się nie sprawdziła, gdyż dziewczęta były nadmiar ruchliwe i niecierpliwe. Dzięki
-
Ale, to naprawdę mnie nie lubicie. Dalej nie wiem co i jak poprawić, moderatora proszę o zamknięcie tematu.
-
Ale po co od razu zamykać ? i czemu nie lubicie ? i czemu uważasz, że zdjęcia się nie podobają ? Ja nie dawno byłam i zachwycałam się motylkami :wink:
Dziewczynka wyszła bardzo naturalnie. Szkoda tych cieni, no ale teraz to już się chyba nie da poprawić.
-
Zdjecie 27 jest fajne i bez blendy...(blenda zawsze nieco spłaszcza i w wielu tematach nie trzeba jej stosować). Niektóre motylki też piękne --szczególnie kolorki --pozdrawiam
-
Bardzo przepraszam za nieścisłosci. Nie wiem, jak i czy można ostatni temat, zdjęcie usunać. Po prostu zdjęcie dziewczynki jest przedwcześnie, miało być na chwilę. Ja noga z netu jestem (o czym juz pisałem), więc jeżeli moderator jakiś by był miły i usunął ostatnie zjęcie i posty pod dziewczyną, byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
-
Większość motyli naprawdę świetna, na jakiej przesłonie je łapiesz?
-
A, motyle ? Właściwie to staram się, żeby w exif było widać. Ostatnio, od chyba 5.0 do 7.1. Mogę się mylić, alę już nie pamiętam. Ostatnie motyle (jeden w zasadzie) był przy niesprzyjającym świetle, więc stąd rózne iso wys. zazwyczaj. Brak statywu, lampy makro i taki efekt. Dzięki za wgląd.