Haha :lol: Nie do końca ale nie narzekam bo codzień widzę delfiny z okna. Pokażę następnym razem. :mrgreen:
Dzięki, rodzinnych zdjęć raczej nigdzie nie wrzucam ale to po prostu uwielbiam i chyba nawet wyszło (niezależnie od tematu) ;)
Wersja do druku
Haha :lol: Nie do końca ale nie narzekam bo codzień widzę delfiny z okna. Pokażę następnym razem. :mrgreen:
Dzięki, rodzinnych zdjęć raczej nigdzie nie wrzucam ale to po prostu uwielbiam i chyba nawet wyszło (niezależnie od tematu) ;)
Bardzo fajna wrzutka. Oko przyciąga zarówno to rodzinne zdjęcie jak i zdjęcia zwierzaków z pumą na czele. Fajnie, że znalazłeś dla nas czas :)
Dziękuję za pozytywny komentarz. Podoba mi się ten twój środek! A tak swoją drogą to was pochwalę bo od czasu tego mojego kopniętego zdjęcia i dzięki waszym cennym wskazówką, udało mi się "uratować" kilka innych fotek. Po lokalnemu więc wam zasunę - baie dankie!
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Super, że się podoba! Szczególnie jak doceniają tacy co potrafią zrobić dobre foty zwierzakom ;) Puma faktycznie fajnie wyszła choć przyjaciel Soniakiem od frontu zrobił chyba jeszcze lepszy kadr. Jak pozwoli to wrzucę dla porównania.
puma -cudnie
Wspaniałe kadry, miło się ogląda.
Bardzo ładne zdjęcia!!!!:wink:
o kurczaki - ale fajnie że wróciłeś i uraczyłeś nas porcją pięknych kadrów
rodzinne wiadomo - bardzo przyjemnie pokazane :)
ale podobają mi się także papuga :mrgreen: szczena mi opadła
zebry w retro stylu też skradli me serducho (choć mam wrażenie ze lecą trochę - pewnie złudne - ale jednak jestt)
no I puma - cudny portret
i miło mi ogłosić że została zgłoszona do konkursu na najlepsze foto marca
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
PS jeśli wszystkie z nowego słoika - to naprawdę - warto było :)
Bardzo mi się podoba !
Zwierzaki bardzo fajne, a portret pumy - prawdziwe cudo. Gdzie ten portret robiony? O ile wiem, pumy w warunkach naturalnych występują tylko na kontynencie amerykańskim (gatunki które kiedyś występowały w Eurazji wyginęły).