a do brązowego futerału pasowałby bardziej srebrny e420, ale czarny + czarny jest świetny pasuje mi do paska od spodni :)
IwoR
Wersja do druku
a do brązowego futerału pasowałby bardziej srebrny e420, ale czarny + czarny jest świetny pasuje mi do paska od spodni :)
IwoR
To bardzo smutne...Cytat:
Zamieszczone przez rocco
Chyba poszukam futerału od zenita. Takie etui na spacer wydaje się idealne :)
Cytat:
Zamieszczone przez Piotr_0602
Pozwolisz, ze zapytam - do jakiej fotografii uzywasz ZD50? Bo ja focę psy na frisbee i jest miodzio... A E-3 nie mam :] Marne jakosciowo, ale przykladowo, to, co mam pod reka ;): raz i dwa...Cytat:
Zamieszczone przez Piotr_0602
Sorry za to ;)
Na poczatku myslalam, ze to zart... :D Ale fajnie, hm... tylko, ze ja juz mam Sigme... Kusi to szklo, bo jest naprawde malutkie, ale z drugiej strony 1.4 i 2.8 to 2EV... [hehehe, jestem ciekawa, co teraz beda zarzucac E-Systemowi? :D]
:shock:
Dopiero teraz dorwałem się do internetu, a tu taka ciekawostka :D
Śliczny aparacik, że o futerale nie wspomnę.
Swoją drogą miło by było jakby Olympus zapodał następcę E-330.
Szkoda, żeby tak charakterystyczny korpus nie pojawił się już w przyszłości. :cry:
Seria OM to wyjatkowo male korpusy i zaprojektowane do nich szkla. Ale "nalesniki, maja wlasna koncepcje konstrukcji i dlatego sa stosunkowo ciemne. Lubia za to byc ostre zaraz od pelnej dziury. Na ogol sa to dobre szkla, czasem bardzo dobre, ale raczej nie wybitne. Takie szpanersko podroznicze.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
czesc.Ch.
E-420 z futeralikiem i naleśnikiem byłoby jak znalazł dla mojej lepszej połowy :)
A przy okazji mogłoby posłuzyć za drugie body... ;)
Ciekawe, czy ten mniejszy futerał pomieściłby puszkę z 35-ką macro?
Pewnie tak.
Jak to co ? Kiedy wreszcie będzie lecieć porządna kawa z gripa :mrgreen: :razz:Cytat:
Zamieszczone przez dog_master
P.S. Gratuluję fotek psowatego :)
Jak to maja być te byle jakie to ja się pisze na korepetycje
To, co zawsze.Cytat:
Zamieszczone przez dog_master
Mała matryca, szumi, wolny AF, tylko trzy punkty, drogie szkła i mały wybór itd, itp...
I tak w ogóle, to ten system lada dzień upadnie :|
Dzieki :) Akurat te to biedne troche, ale sa ;[ w sumie nie mam nic pod reka z zd50+frisbee ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pi-er17
Az ide na cyberfoto poczytac Styxowe rozprawki ;)
Noo nastepca E330 moglby byc... LV na wielu zasadach juz jest, mysle, ze miejsce na rynku tez by sie dla niego znalazlo. [chociaz mi by sie marzyl taki canonik 30d z bagnetem 4/3 ;p ale dobra, juz nie offuje].
A na jasnosc ZD25 nie narzekajcie :P Jest mikroskopijne, a 2.8 to juz jest swiatelko wystarczajace do wiekszosci okazji. Z racji ceny moze byc ciekawa alternatywa dla 35mm makro.