Nie zgadzam się. To taka ilośc, po której jeszcze nie ma nieludzkiego kaca... ;)
Wersja do druku
Nie zgadzam się. To taka ilośc, po której jeszcze nie ma nieludzkiego kaca... ;)
Witam. Jesień. Piękna pora szczególnie jak mglisto i i jeszcze do tego deszcz, ale za to jak kolorowo, liście jeszcze nie sprzątnięte, ścielą się i szeleszczą pod nogami w alejkach parków. Może niedługo to wszystko śnieg przykryje i będzie nowa okazja do zdjęć tych samych, a jakże odmiennych widoków.
49Załącznik 18444550Załącznik 184446 51 Załącznik 184447
@sten, a gdyby tak cofnąć się odrobinkę i w kadrze 50 złapać cały mostek?
Takich zasuw to tam jest więcej. Robota stara jeszcze z czasów K&K monarchii. Regulowany był dopływ wody do tzw. młynówki, która w dalszym swym biegu tworzy " Cieszyńską Wenecję.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Podług życzenia: Jest cały mostek. 52Załącznik 184452
Dobre, gdybyś jeszcze dodał górę do kwadratu... :) Ale to tylko moje baaaardzo subiektywne zdanie :) Spaceruj i uwieczniaj, fajnie się ogląda :)
Próbuję wstawić coś w "Explorerze" choć mi komunikuje, że mam nieaktulną wersję. Budują nowe centrum przesiadkowe Umyślili wyburzyć więksość dworców PKP iPKS, a najstarszy umyli.
Umyty.
53
Załącznik 194575erzchoć
Ciekawe? Wstawił i jest ładnie.
Ciekawe? W Eksplorerze bez problemu, choć mi komunikuje,że mam nieaktualną wersję. Prawdą jest, że ma mały przebieg bo dawno nie używany.
Załącznik 194601
54.
Wszyscy chyba znacie ten zegar? Prawda jest taka, że nie jest to Orloj z Pragi. Słowacy po rozwodzie pozazdrościli Czechom tego z prażskiego ratusza i zafundowali sobie własny.
.
Piękny zegara mają.