Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
była zajawka bociana, który kilka razy jeszcze tu na pewno zagości, dziś zajawka czapli, która będzie chyba najczęstszym bywalcem tego wątku. jest to jeden z moich ulubionych ptaków, czekam na białe czaple - na razie siwe
przepraszam, że tylko jedno zdjęcie i bez większej selekcji - z całkowitego braku czasu
279. przetrzepać komuś pióra??:mrgreen:
abir - już nie marudzę. Czapla świetna! Chcę więcej!
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
dziwne to było doświadczenie
niestety. natura nie jest zawsze piękna i urocza. naturalna selekcja robi swoje. rzeczywiście blisko podeszła. miałeś jak operować obiektywem? :)
zapomniałem o tej pięknej czapli. chyba za dużo alkoholu mój organizm przyjął dzisiaj :) jak takie zdjęcia dodajesz bez selekcji to ja nie wiem co masz u siebie na kompie? jak dwie czy trzy w pokera grają :) pozdr
Człowieku z lasu... Tarzanie :-D Chciał byś teraz być ze mną w Bułgarskch górach... Jakie tu są czaple....
Nie zdążyłam przed wyjazdem zakupić 50-200 :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Jakie tu są czaple....
Takie wielkie? :shock:
Nie
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Takie wielkie? :shock:
Nie! Kolorowe... Jak flamingi
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Parę lat temu zimową porą zięba prawie mi wlazła pod nogi. Początkowo byłem bardzo zdziwiony, ale to co się stało po chwili wszystko wyjaśniło. Otóż w pewnej chwili z gęstwiny drzew pojawił się gołębiarz i w mgnieniu oka zabrał spod moich nóg piszczącego kolorowego ptaszka. Musiało upłynąć kilkanaście sekund zanim zorientowałem się co się stało.
279-znakomite
Mimo pewnie, że Ci żal było, to gołębiarz też chciał jeść.
dzięki za odwiedziny:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Parę lat temu zimową porą zięba prawie mi wlazła pod nogi. Początkowo byłem bardzo zdziwiony, ale to co się stało po chwili wszystko wyjaśniło. Otóż w pewnej chwili z gęstwiny drzew pojawił się gołębiarz i w mgnieniu oka zabrał spod moich nóg piszczącego kolorowego ptaszka. Musiało upłynąć kilkanaście sekund zanim zorientowałem się co się stało.
279-znakomite
czasem właśnie jest tak trochę brutalnie, słaby nie ma szans
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
niestety. natura nie jest zawsze piękna i urocza. naturalna selekcja robi swoje. rzeczywiście blisko podeszła. miałeś jak operować obiektywem? :)
zapomniałem o tej pięknej czapli. chyba za dużo alkoholu mój organizm przyjął dzisiaj :) jak takie zdjęcia dodajesz bez selekcji to ja nie wiem co masz u siebie na kompie? jak dwie czy trzy w pokera grają :) pozdr
nigdy nie jest za dużo, nigdy..:roll::mrgreen:
może w pokera nie grają:mrgreen:, ale liczę że przypadną wam do gustu
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Człowieku z lasu... Tarzanie :-D Chciał byś teraz być ze mną w Bułgarskch górach... Jakie tu są czaple....
Nie zdążyłam przed wyjazdem zakupić 50-200 :(
marzy się taki wyjazd na ptaki w inne kraje, marzy.... ale nie dla psa kiełbasa. z drugiej strony mamy tyle pięknych ptaków
nie masz 50-200??? ja mam, na zlocie bierz jak swoje:mrgreen:, znaczy pożyczaj:roll: w domu muszę rozliczyć obiegówkę:-P
Zdjęcia super, bociek wymiata po prostu, a ostatnia czapla urocza jest
pozdrawiam :)