Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Ponowie pytane...
Możecie mi polecić jakiś fajny sprzęt z obiektywem/ lub dodatkowo obiektyw makro??? Coś niedrogiego i przyjemnego w obsłudze... dla początkujących:smile:
Bodzip mi proponuje E-PL5.
Jakieś inne propozycje...?
Mogłabyś doprecyzować budżet i chociaż ogólne, podstawowe wymagania? Bo fajnego sprzętu w stajni m4/3 jest całkiem sporo...
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Może po prostu w lepsze szkła zainwestować niż w nowy system?
Albo możesz rozważyć jeszcze zakup jakiegoś lepszego pseudostudyjnego oświetlenia :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Może po prostu w lepsze szkła zainwestować niż w nowy system?
Niestety ale obiektyw makro do nx 1000 kosztuje tyle co nowe body z obiektywem dużo lepszej klasy. Wolę kupić teraz fajne body z obiektywem.chciałabym zamknąć się w 3tys Max 4 tyś.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Jak dla mnie fotka pub'u w którym na półkach jest piwo butelkowane to antyreklama pub'u ....
Właściciela jak najszybciej wysłać na 10 letnie terminowanie do Czech, proponuję.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Witaj ponownie, widać coraz lepiej sobie radzisz, 106 bardzo fajna, cóż faktycznie smak na kawę mi przyszedł ;)
106 też mi się spodobało, ale kawa powinna być lepiej zaparzona - maluchno pianki to albo słabo zaparzona kawa, albo niezbyt świeża kawa użyta.
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
Jak dla mnie fotka pub'u w którym na półkach jest piwo butelkowane to antyreklama pub'u ....
Właściciela jak najszybciej wysłać na 10 otletnie terminowanie do Czech, proponuję.
I 8 lewaków:)
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
106 też mi się spodobało, ale kawa powinna być lepiej zaparzona - maluchno pianki to albo słabo zaparzona kawa, albo niezbyt świeża kawa użyta.
Pozdr
Proszę bardzo... jest i z pianką :)
106 A
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1394477558
106 B
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1394477565
ale stanowczo wolę 106... :)
za dużo pianki ;), 106 wolę :)
choć do picia to z pianką....