Fotka ustrzelona dzisiaj w Rynku, momentalnie wiało stąd wyszło takie cóś
ps. aż chciałoby się powiedzieć, o tak będzie wyglądało body E-Pena ;-)
417.
Wersja do druku
Fotka ustrzelona dzisiaj w Rynku, momentalnie wiało stąd wyszło takie cóś
ps. aż chciałoby się powiedzieć, o tak będzie wyglądało body E-Pena ;-)
417.
ładnie je złapałeś, jakby reklamowały aparacik foto , swietnie !
416- charakterystyczna postać w dynamicznym chodzie przy okazji czytając. Wdzięczna i nie typowa sytuacja nadajaca ulicy swoisty rytm. 417- zatrzymana chwila niejako powiela inną zatrymaną chwilę ale przez urok i uśmiech kobiet bardzo sympatyczne.
Dzięki za wizytę, zawsze mi miło;-)
Nawiążę jeszcze trochę do wczorajszego dnia, w Rynku odbyła się duża impreza wyznawców Hare Kriszna. Przy tej okazji było dużo gości, bardzo kolorowo i dynamicznie... .
418.
419.
420.
421.
422.
423.
Kolejna fotka, tą razą wiosenno- letnia ;-
424.
Zdjecia z zlotu ruchu Hare Kriszna dzięki portretowemu stylowi całkiem ciekawe i wciądające. Coraz bardziej Twoj styl spontanicznego portretowania przypadkowych osób zaczyna mnie intrygować. Ostatni portret dziewczynki z uplecionym na głowie wiankiem stokrotek przepiękny.
jak cień za Wiejo podążam ;)
ostatnie przepiękne!
Hare Kriszna - musiało "dojrzeć" , bardzo udane zdjęcia, teraz ponownie oglądam i podziwiam, uchwycenie ich twarzy, zachowania - gdzie to bym mógł zobaczyć, jakby nie Twój wątek...
pzdr
Dzięki raz jeszcze.
Pociągnę temat pannicy z poprzedniej fotki. Fotki ustrzelone raptem tuż przy fontannie w Rynku.
425.
425.a
Kilka przypadkowych ślubnych uliczników. Uwagi mile widziane!
Zapytam jako laik, cóż ten gest panny młodej z fotki 427. może znaczyć:oops:
426.
427.
428.
To drugie zdjęcie dziewczynki w wianku - przepiękne! Podoba mi się bardziej od pierwszego ze względu na kadr. Oczywiście kolor.
Wiosennoletnie zdecydowanie najlepsze.:grin: