Wersja do druku
Aleś Ty Jarek ostatnio się rozbujał w tym wątku :). Zaczynasz powoli wychodzić na przodownika analoga :)
NO bo nikt nic nie daje. Wuzet popsuł te swoje średniaki pewnie, bo nic nie zapodaje :(
Ja mam 4 klisze!!! Ale każdą w innym aparacie hihi :) W końcu też jakiegoś średniaka zapakowałem do aparatu o nazwie Moskwa :)
Kiedyś też miałem średniaka o nazwie Ami, kupiony za sprzedane butelki...tak jak rower zresztą też :)
Zajałem się wątkiem własnym a tu wiecej się dzieje niż w moim watku. Mam wrażenie że nikt tam nie zaglada...
Fotka z kompaktowej Minolty AF-C
Narobili wcześniej tutaj szumu a ja wiedziałem, że tak będzie. Tylko mnie wkurzało, że zamiast oglądać fajne foty z analoga w jednym wątku musiałem latać po dwóch i często w Twoim coś przeoczyłem aby skomentować :). WITAJ SYNU MARNOTRAWNY. Oby częściej gdyż Wuzet coś ostatnio śpi i Jarek musi nadrabiać za wszystkich hihi :)
Fajnie w tej focie wyszła jakaś taka "miniaturkowatość"
---------- Post dodany o 22:21 ---------- Poprzedni post był o 22:16 ----------
Ale takie aparaty są najlepsze. One mają robić zdjęcia a nie mieć milion funkcji, które w pale tylko mącą :)
przestrzeń chciałem pokazać... No to coś w ramach pokuty...
Nie śpi, nie śpi. Zrobiłem dużo zdjęć w weekend i nie moge sie obrobić z wszystkim, jeszcze dzisiaj bede skanował resztki.
Back to the future ;-)
Fuji Reala 100
OOOOO rozruszało się towarzystwo :)
Czmielek co do przestrzeni to u mnie jest tak po drugiej strony ulicy czyli UĆ-WIEŚ :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1367267261
Oluś Tripek 35 na jakowymś przeterminowanym Kodaku Color Plus