Poprawiona stopka, dzięki za zwrócenie uwagi, zapomniałem na forum zmienić adresu po przeniesieniu stronki na inny serwer.
Wersja do druku
Poprawiona stopka, dzięki za zwrócenie uwagi, zapomniałem na forum zmienić adresu po przeniesieniu stronki na inny serwer.
Świetne foto yamada.
Pozdrawiam.
super widoczki.
Piękne zdjęcia, kawał dobrej roboty :)
Nadrobiłem zaległości. W ostatnim czasie pokazałeś wiele świetnych fotografii, jestem pod wrażeniem.
Wspaniale pokazujesz góry, zazdroszczę widoków. Czekam z niecierpliwością na kolejne kadry.
Pozdrawiam
Świetne zdjęcia, świetnie pokazane góry. Uwielbiam Tatry Zachodnie jesienią. Ps. czy Y324 i Y325 to Ornak, czy Polana Pisana na Kościeliskiej?
Polana :)
dziękuję za wpisy :)...wszystkie
Mgliście, jesiennie na Żabich Dołach, trochę żal że słonko nie zaświeciło ale co tam, w końcu mogłem rano wyskoczyć jesienne fotki porobić. Szału nie ma , to tylko zapis spaceru a w zasadzie dość szybkiego przejścia się po ŻD przed pracą.
Y326
Załącznik 102531
Y327
Załącznik 102532
Y328
Załącznik 102533
Y329
Załącznik 102534
328 się mnie podoba, to też na ŻD?
Bardzo ciekawe panoramki z nich najbardziej spodobało mi się 324.
Na ostatnich fajne, nieco smutne jesienne klimaty. Nie mogłem się ostatnio zmobilizować do wyjścia i pofotografowania takowych, tym bardziej podziwiam je u Ciebie. Kadrowo jabardziej mi podszedł 329 i 327.