Nauka to jedno, a drugie to potestuj obiektyw 70-300 z nowym body czy przypadkiem nie trzeba mu skorygowac AF
Wersja do druku
Kolejna porcja fotek z dziś:
1. Alitalia Airbus A320-214 I-BIKU
2. EuroLot ATR 72-202 SP-LFC
3. LOT - Polish Airlines / Polskie Linie Lotnicze Embraer ERJ-170-100LR 170LR SP-LDF
Wrzutka fajna, podoba sie.
Dzięki wielkie :) Dobrze wiedzieć, że niektorzy lubią tematyke samolotową i widzą w tym coś więcej niż tylko same płaskie maszyny :)
ATR wyszedł lux zwłaszcza smugi za łopatami szkoda że zbliżenia nie masz czy masz??
No wrzutka fajna, ja nigdy z bliska nie widziałam samolotu :/ u was ładnie to wygląda :wink:
Mam kilka wersji podobnych, bo robione serią :) Samego zbliżenia nie mam, no chyba że cropa sobie zrobię :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Wpadnij na EPWA :) Przy płocie, samoloty są na wyciągnięcie ręki, a ryk silników i smrodek paliwa to naprawde niezapomniane odczucia :)
A w Krakowie nie można sobie pofocić? Na pewna są miejsca gdzie zbierają się spotterzy.
No własnie o jakimś tam miejscu słyszałam tak średnio wiem do końca gdzie...:) tylko co zaplanuje sobie wybrać się tam to PADA :|
Dzięki waszemu wątkowi w ogóle wpadł mi pomysł do głowy żeby tam pojechać :wink::lol: