Zawsze możesz spróbować sklaja panoramę z kilku zdjęć "z ręki". ICE nieźle sobie z tym radzi.
Takie chmury rzeczywiście warto pokazać szerzej :)
Wersja do druku
Zawsze możesz spróbować sklaja panoramę z kilku zdjęć "z ręki". ICE nieźle sobie z tym radzi.
Takie chmury rzeczywiście warto pokazać szerzej :)
Zgadza sie- Kansas City lezy w w dwoch stanach. Wieksza czesc w stanie Missouri. A ta mniejsza czesc w stanie Kansas jest najwiekszym miastem Kansas :) Ale nie jest jego stolica. Kansas City nie jest tez stolica Missouri, chociaz tez jest jego najwiekszym miastem.
Takie specyficzne miasto to jest :)
W ujeciu statystycznym-najwieksze miasto, jesli chodzi o powierzchnie w przeliczeniu na jednego mieszkanca w Stanach.
A jako ciekawostka- wiecej fontann niz w Kansas City jest tylko w Rzymie :)
A generalnie to taka wieksza wiocha jest :D
Helmuth- te chmurki to wlasnie w ICM sklejane- wlasnie widac laczenia na budynku. I dlatego tez musialem odciac dol- zle sie skleilo. Ale na szybko to programik daje niezle rade.
Czyli będąc po jednej stronie ulicy podlegasz prawu stanowemu Kansas, a po drugiej stronie prawu stanowemu Missouri? Czadzik :)
I żeby nie było niepotrzebnego OT: z przyjemnością oglądam te wszystkie "kątulce i giętościany" w Twoim wykonaniu.
Pozdrawiam.
Az tak drastycznie nie jest :) Ta granica to jednak powazna sprawa, bo czesc przebiega na rzece, a czesc na (prawie) pustym terenie w srodku miasta. Podejrzewam, ze ulatwia to znacznie zycie. Bardziej niz dwie jurysdykcje na tej samej ulicy :) A bliskosc drugiego stanu ma swoje zalety. Niestety wady tez.
jako ze sezon ogorkowy w pelni, niesmialo wrzucam kolejne zdjecie - pewnie i tak mi sie oberwie, ale zawsze moge usunac, nie?
raz sie zyje :)
223
triangulacja
Mnie się podoba, fajnie wypatrzone. Pozdrawiam
"Triangulacja" świetna : ) Super wypatrzona i w fajnym kadrze. : )
Pozdrawiam : )
Kaczy, calkiem fajnie przybrodziles :wink:
I przestan juz udawac tego skromnisia...:-P
A mogę, powiedzieć, że to ostatnie mi się nie podoba, czy mnie zjecie?