Sympatyczny, ale nie jestem do końca przekonany co do zastosowanej głębi a co za tym idzie do pograżenia w nieostrosci drugiej dziewczynki.
Wersja do druku
Sympatyczny, ale nie jestem do końca przekonany co do zastosowanej głębi a co za tym idzie do pograżenia w nieostrosci drugiej dziewczynki.
za duzo sie dzieje w kadrze-rece, sweterki, oczy na drugim planie, kolorki i kolczyki. bardziej w kategori reportaz, czy jakos tak.
ale, ale: jak swiatelkiem sie zabawilas? jedno z dory i jedno z dolu/poziomo?
w oczach widze wiecej...
pochwal sie :)
a.... ze trzy chyba punktowe i dodatkowo cała moc oświetlenia kuchennego :grin: takie tam zabawy zamiast gotowania :mrgreen:
przy pierniczkach domowego wypieku osobistego...
Z portretów podoba mi się "fajno mieć mp3" i "w pastelowych kolorach" :) spokojne i miłe w odbiorze
Kolega Kaz przypomniał mi klimaty kubańskie, więc poszukałam w moich zasobach:)
Jakaś wydziwiona obróbka?Nie podoba mi się:-(
Ta ostatnia seria, to jakby ktoś inny robił te foty... :/ Obróbki nie widzę, ale samo kadrowanie, no, takie pozbawione smaku wanilii, że się tak wyrażę :-)
Co jest na zdjęciu D2?
Ja jeszcze do "podwójnego portretu" , który wszak za podwójny w zadnym razie nie może być uważany, bo osoba poza GO jest tylko tłem dla tej pierwszej. Generalnie dość płasko mimo głębi wyszło i nieciekawie.
Widać, że z "zasobów" czyli z lamusa ;)
Jednak nie jest tak źle, Don Kiszot fajny i facet z czerwoną gwiazdą na berecie.
Pozostałe takie sobie, robisz lepsze :)