4 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
A propos fotografii jedzenia kilka ciekawych sztuczek
http://www.zestawione.pl/uncategoriz...m-spozywczych/
ooo... dziękuję ... Przyda się :)
---------- Post dodany o 19:31 ---------- Poprzedni post był o 19:24 ----------
a... dopiero przeczytałam :) przyda się rada dotycząca parowania...
A tabliczka czekolady slcznie wyglada swiezo wyjeta z zamrazalnika.
Akurat takie informacje są mi przydatne... bo pracuje teraz w nowo otwartym pubie (gdzie podają jedzenie). Robiłam tam zdjęcia na fb, zarówno potraw jak i miejsca. Szefostwo było zadowolone choć wg mnie zdjęcia dań były bardzo fe... ale lepszych nie potrafię zrobić... a może potrafię tylko nie bardzo miałam ku temu warunki. Robiłam je w czasie pracy z beznadziejnym oświetleniem... często w godzinach wieczornym przy przyciemnionym świetle... więc od początku mówiłam że nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
... bo pracuje teraz w nowo otwartym pubie (gdzie podają jedzenie). .
Jak to dobrze,ze o tym jedzeniu i podawaniu zaznaczylas.Bo ludziska rozne rzeczy juz by wymyslali.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrg reen:
Micha rzadzi.:-P
A co najśmieszniejsze to nazywa się Pod Latarniami
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Sliczne.Musisz tam miec bardzo zimno,czy moze te regaly sa z chlodzeniem.Bo piwo z takiej cieplej polki nie smakuje za bardzo.
Rozumiem że Tobie Mirek spodobała się najbardziej zawartość półek...:) Rozumiem też że takie miejsce, gdzie za barem jest cała ściana piwa, nie może wyglądać źle:D. Mamy lodówki... choć czasem brakuje (schłodzonych )niektórych gatunków... ale szefowie pracują nad tym.