Odp: Zabawa z u43 - ZDJĘCIA
Janeczku, sądziłem że masz jakąś lukratywną fuchę z której zdjęć pokazywać nie będziesz mógł... Wiesz vipy, prezydenty, ministry, antyterroryści :wink:
A jak tylko zmieniasz system to po prostu zmień wątek i zostań z nami.
Swoją drogą, to się dziwię, byłeś dotąd piewcą mikrusów... Poległy gdzieś, nie dały rady?
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
Jerry_R
pierwsze ciekawe, - a propos Janeczka to chyba się za dużo napił na jakiejś komunii i bredzi :grin: - przejdzie Mu.
Leszku mam do Ciebie prośbę - nie obrażaj nikogo swymi sformułowaniami , kto jak kto , ale Janeczek swoim postem na pewno nie dał Ci ku temu powodu.
Może mniej źół z rana dobrze by Ci zrobiło?
Ech nie doszukujmy sie niewiadomo czego, jak widac mikrusy i to te nawet najstarsze jak Panas G1 spokojnie dawaly sobie rade w kazdych warunkach, nie w tym rzecz, po prostu w moim fotograficznym zyciu przyszedl taki moment, ze trzeba sie cofnac do poczatku i zaczac wszystko od nowa...tak jak sie powinno....
Najlepiej sie czulem z zestawem DP1s, DP2s na karku (28 i 42mm) do tego wracam...
Eventy i rozne takie, pewnie bede robil nadal ale w zasadzie tam nie ma czego pokazywac, wieje nuda, bardziej u mnie mozna to nazwac zartem niz zabawa.
Czy zmieniam system? Nie wiem, na pewno sprzedaje G1 (uprzedam anons za 400zl:)), zdjecia robie rownolegle rowniez 5dmk2 i K5, dla mnie sa to tylko narzedzia, jedne lepsze drugie gorsze do wykonania danego zadania, mikro cenilem za to, ze odciaza moj kregoslup i daje mi frajde (jakosc/cena) nadal uwazam, ze G1 to najlepszy korpus w tym stosunku.
Z forum nie odchodze, bron cie panie Bucku, bede sie ograniczal maxymalnie, po prostu sie przebudzilem...
DLa Was:
http://youtu.be/zlhNEOx8cB0
pozdrowionka
PS
Jade kupic baterke do Nexa 5N chce ktos kupic niedrogo?:)
Potraktujmy to humorystycznie - "polska język - bogata język". Myślę że Leszek nic złego nie miał na myśli, a że wyszło jak wyszło...bywa :wink:
Przede wszystkim radosc z fotografowania :cool:
A do watku zagladaj :!:
Jak czasem wywolasz cos z archiwum - wrzucaj - fun to fun :twisted:
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Leszku mam do Ciebie prośbę - nie obrażaj nikogo swymi sformułowaniami , kto jak kto , ale Janeczek swoim postem na pewno nie dał Ci ku temu powodu.
Może mniej źół z rana dobrze by Ci zrobiło?
Czasami Panie Andrzeju zachowujesz się jak ,,podstarzały tata'', a narkomanem nie jestem co Sugerujesz - zacznij naprawiać świat od siebie. Janeczek chyba się nie obraził, i myślę że zna się na żartach w przeciwieństwie do Ciebie :wink:. Pozdrawiam obu Panów.
Panowie, myślę że sobie już powyjaśnialiście co trzeba.. Tak więc proszę o zachowani spokoju i nie brniecie w pyskówki.
@Janeczek - mam nadzieję, że odnajdziesz radość fotografowania na nowo :)
To mnie cieszy w byciu amatorem, mogę robić zdjęcia kiedy tylko chcę, a nie muszę.
Choć czasem szkoda mi braku akredytacji na imprezy :wink:
1 załącznik(ów)
Dołączę do grupy osób zdziwionych i zmartwionych decyzją Janeczka i mam nadzieję że będzie tu czasami wpadał bo fotki robi świetne.
---
pora na kolejny kiczyk
Załącznik 64873
Jerry_R przez ciebie choruję na 7-14 :-)