1023 - bardzo udana kompozycja. Podoba mi się treść i strona techniczna. :)
Wersja do druku
1023 - bardzo udana kompozycja. Podoba mi się treść i strona techniczna. :)
1018- brak mi chyba inwencji bo nijak nie mogę podejśc do zdjęcia ale przy 1019 odzyskałem całkowicie. Fantastyczne zdjęcie o ujmującym klimacie. 1020- wypatrzyłeś fajną kompozycję, gdzie drugi plan robi jako pierwszy, 1021 i 1022 niesamowicie to w efekcie wygląda i do tego ciekawy sposób na życie. 1023 ta pustka pomiedzy grającą i widzem skłania do puenty- śpiewajmy razem.
Dziękuję za wpisy i odwiedziny. Kolejna fota, cóś mię znów na kolor wzięło:
1024
No oczywiście że kolor, takie ładne dziary :)
Przedostatnie bardzo ładne - kadr i temat.
Mnie cały czas zastanawia jedno, jaki magiczny wpływ ma Rafał Czarny że: "po gębie jeszcze nie nachwytał". W UK to pewnie by musiał chodzić w kewlarowej koszuli i rękawicach by Go nie zadźgali :roll:.
Świetne zdjęcia.
PS Zazdroszczę Ci odwagi!
KOLOROWE??? :shock::shock::shock::shock::shock:
Dzięx za komentarze i wjazdy.
Misiu, widać że nie śledzisz mojego wątku, bo kolor nie wcale nie taka wielka rzadkość. Mam ochotę dać Ci za to minus rep. :wink:
Kolejna kolorowa fota:
1025
Biedna dziewczyna ;)
e tam biedna, popatrz jaki bujny rysunek powiesiła na ścianie :wink:.
A mi się niepodoba na 1024 nieostry pan z telefonem po prawicy.
Na 1025 obcięta osoba w LG. Oba jakieś takie... hmmm .... nie wiem jak to nazwać.
Wcześniejsze mi się bardziej podobały.
usmiech obamy ;)
Oj przepraszam. Zapomniałem, że niektórych wolno tylko chwalić.
Sarkazm sarkazmem, sarkazm pogania...
1025- wesołe i jak tu taką śmieszke sportretować. Ciężkie zadanie przed artystą ale jak widać daje radę.
1025 bardzo mi się podoba.
Nie dość, że wesołe dziewczę w kadrze to jeszcze można zerknąć przez ramię na postępy pracy artysty. Czyste podglądactwo ;-)
Dzięki za komentarze. Kolejna fota z mojego ulubionego miasta - Kieeeeeelceeeeee!!!
1026
O!
Co za wiatr Cię tu przywiał?
Co do fotki to tak se, trochę dalej --> jest ładniejszy dworzec, okrągły, autobusowy ;)
No wreszcie trafiłeś z apratem na ulicę do mojego rodzinnego miasteczka :) Fota świetna (jak zwykle) :)
Ja też. Ale ze scyzorykami, a dokładnie ludźmi z "Kielec" kojarzy mi się refren piosenki:
http://krzyo.wrzuta.pl/audio/4nayHrl...jacych_siekier
1025- klasyczny temat ale bardzo fajna, pocieszna fotka
Witam po krótkiej przerwie technicznej. Kolejna fota:
1027
1027 "wietrzenie" :) - ładny kadr.
1026- odpoczynek sprzętu i użytkowników przed następną turą karkołomnych pokazów, które rozpoczną się jak tylko przyjedzie nastepny pociąg i przywiezie widownię.
1027- sympatyczne podziękowanie za chwilę odpoczynku, do tego ten kadr ma ujmujące działanie.
Jestem pod wrażeniem... zwłaszcza jeśli prześledzić ewolucję od 1 do 420 strony...
80% zdjęć powalających na kolana, 10% jedynie poruszających, 5% ciekawych, 5% nie takich jakie lubię.
Olympus powinien zaimplementować w swoim systemie filtr "a'la Czarny" (przykład zdjęcie 959, które dodatkowo wgniotło mnie w fotel).
p.s. swoją drogą cieszę się, że nie potrafię uchwycić 'chwili' w taki sposób jak Czarny bo musiałbym pożegnać się ze sprzętem fotograficznym.... Żona nie wyrobiłaby z tą rzeszą wielbicielek i skrytych wielbicieli mojego talentu....
Rafał,
Ostatnia fotka do mnie przemawia. Mimo następujących niedostatków - przymusowego, niepożądanego dla oka podziału kadru na dwa wyraźne pola (schody i trawa) oraz mojego niegustowania w nadmiernym kontraście, przekaz fotki znakomicie to wszystko zostawia w tyle.
Jak wspaniale przedstawiony jest sztuczny dystans młodzieńca (chłopaki muszą trzymać fason), w którym jest tyleż rezerwy, co chętliwości. Dziewczyna czule, sympatycznie, ufnie przytulona, ale wyraźnie widać, że to są początki. Ta fotka to pokazuje, o tym opowiada i dla mnie to jest największa siła zdjęcia.
Jakże pięknie pokazany element tego rodzącego się uczucia - ułożenie rąk dziewuszki - powłóczyste, marzenne, znakomicie podkreśla stan ducha. Luzik po zrzuceniu bucików i "jesteś mój".
Bardzo wysokie uznanie.
Pzdr, TJ
@rocco: czyżbyś poszukiwał tej foty:
http://www.marekhlasko.republika.pl/...d_R0013252.jpg
?
Jak temat jest przyjemny (vide -> post Tadusza powyzej) to obróbka bardzo pojechana.
Mam wrażenie, że fotka świeci :roll:
Dzięki za odwiedziny. Fota z karmienia uchatek w krakowskim zoo.
1028
Dziś pstryknięte.
1029
Dziadzio uparcie ignoruje petenta? ;)
Uchwyciłeś moment idealnie, to musiała byc chwila.
1029 - niezłe...
I jeszcze jedno uliczne:
1030