z zielonymi...??? a która to Madzia ?? :wink:
Wanilia...jak Ci to łatwo przychodzi...."gościnnie w foteliku na kawce"....
Wersja do druku
Z taką modelką sprawa jest prawie łatwa :)
- kolejne , ze spotkania przy kawce :)
...no dobrze, przyznaję się.... nie było samej kawki , była....truskawkowa tarta :mrgreen:
Załącznik 64855
Dziękuję i pozdrawiam :)
Dobrej nocy :)
Twoje fotki zawsze przy zastany świetle robisz....próbowałaś kiedyś przy błyskowym..?
Nie lubię światła sztucznego , do tego słabo jeszcze nim operuję. :)
Kojena wrzutka i znowu brak słów. Za każdym razem gdy zaglądam jest na czym oko zawiesić ;) Super :)
Tak dla odmiany.... wróciłam do jesiennych, odłożonych na potem.... czasem trzeba nabrać dystansu do zdjęć, żeby spojrzeć na nie świeżym okiem :)
Załącznik 65181
pani jesień....ładnie :)
ależ kolorki
Pani Jesień mimo przepału na czółku podoba mi się bardzo. Feeria kolorów, mina jak u bogini, z tyłu oślepiające żółte kwiecie, z przodu naręcze gałązek z kwiatami niesione z wielką godnością, niedbała poza, władcza mina, luz w stylingu. Postać niesamowita, aż mityczna. Może ten bokeh w tle jest zbytnio rozmazany, szczególnie z lewej jest potrząśnięty, ale przede wszystkim kolor gra rolę i to jest pierdółka wobec wymowy fotki.
Pzdr, TJ
hmm, ostatnie zdjecia podobaja mi sie ale 418 stron!!!!!!!! to chyba nie przeglądnę juz dzisiaj ;)
pozdrawiam.
Rewelacyjna gra światła i kolorów. Poproszę o więcej... :grin:
Pięknie dziękuję za wizyty :)
Mr Crowley- sama już tego nie ogarniam ;)
Ewelinka już zmęczona była i dopiero w ostatnich kadrach naszej pracy nabrała luzu, bo nie ma doświadczenia i z mimiką było dość trudno.
... Dziś Paulinka :)
Załącznik 65519Załącznik 65518Załącznik 65517
Pierwsze i drugie najbardziej mi się podobają. Trzecie jest ciekawe, ale mam wrażenie, że słupy nieco Ewelinę przytłaczają :)
przeglądnęłam zaległości i kilka stron wstecz
Twoje zdjęcia są fantastyczne,
zawsze miło się tu zagląda
Dziękuję koleżanko Gulasz ;)
Proszę zaglądać częściej :D
porcelanowo..... (wczorajsze)
Załącznik 65964
Fajna laleczka wyszła:)
Żywa manga :D
Bardzo wyraziste - mnie się podoba. :grin:
No tak 4.5/6 jakbym mial oceniac ;-)
Ale tym razem zaintrygowalo mnie co innego. Konkretnie klucz wg. ktorego dajesz nazwy plikom hahahha ;-)
T.
Ostatnie milutkie
No i doczekałam się, są WAKACJE :D !!!!!!
Ostatnio popełniłam sesję , którą dopiero mam na warsztacie, dla toruńskiej projektantki.
http://www.marylaw.pl/
na fotkach - piękna Paulinka :)
Załącznik 66170Załącznik 66171Załącznik 66172
Najbardziej podoba mi się to ostatnie ujęcie. Mam tylko taką uwagę, że szkoda, że na środkowym zdjęciu musiała wystąpić ta wycieraczka (?). Nie pasuje mi do retro stylu kafli, sukni, fotela. Niby drobiazg, ale zwrócił moją uwagę.
a ja wolę pierwsze !!!
Mysikróliku, masz rację, niestety wszędzie przyokiennie były te nieciekawe wycieraczki ;/
Ech to szkoda. :( Trzeba by było mieć na drugi raz w pogotowiu jakiś niewielki elegancki kremowy dywanik (tak sobie myślę).
:) tego jeszcze w ekwipunku nie mam ;)
A bo ja mam jeszcze czasy niemowlęce w głowie... i moją torbę: chusteczki, zasypka, pieluszki, chrupki, body na zmianę, butelka, woda, mleko w proszku, łyżeczka, smoczek, grzechotka... - grunt to być przygotowanym w każdej sytuacji. ;)
No tak , ja już zapomniałam jak to jest :D
Dzisiaj słyszę "Mamoooo zrób coś do jedzenia!" a ja na to- "lodówka bez kłódki, otwórz i zrób coś sobie!!!! widzisz , że obrabiam fotki" ;)
Trzeba sobie młodzież wychować ;)
daj im komputer to przestana jesc:)
:) To czasem działa na mnie, ale nie na nie ;)
Jasiu serdecznie Ci dziękuję, mam nadzieję, że owocnie powypoczywam. Serdecznie ściskam i pozdrawiam.
Zamieszczam fotkę przy pianinie w wersji BW.
TO jak myślicie BW czy kolor?
Załącznik 66410