Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
Cieszę się że moje pstryki czasami się podobają. Wehikuł czasu ma tą przypadłość że przenosi z punkt "teraz" do punktu "przed/po" (w zależności jak się wajchę ustawi) i nie koniecznie te inne miejsce w czasoprzetrzeni jest fajniejszego od poprzedniego. Na poważnie - drugie jest słabsze od pierwszego, ale musiałem czymś uzupełnić a nie jestem znanym portrecistą rowerów i nie mam ich na dysku za wiele :)
Z wyspowo-rowerowych podoba mi się bardzo fajne panowanie nad kolorem. Patrzy się z przyjemnością :)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Bez urazy, ale chyba czas zmienić monitor :) U mnie TiF i JPG jest gładki jak stół nawet po zmniejszeniu. Poniżej jeszcze jedna panorama zlożona z dwunastu zdjęć:
Panorama b. ładna. Potwierdziłem to w Galerii:)
1 załącznik(ów)
Teraz zdjęcie z gatunku Monty Python, czyli bez sensu. Dlaczego je zamieszczam, bo mi się podoba i świetnie pokazuje możliwości matrycy Olka. Oj było ciągniete w obie strony i daliśmy radę :)
Załącznik 124008
Fajne zdjęcie. Ciekawe jakby coś innego się działo za oknem? Tak sobie luźno myślę.
Masz na myśli jakąś egzekucję ? Mam jeszcze kilka z gatunku "bez sensu" tylko muszę się ogarnąć.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Masz na myśli jakąś egzekucję ?
Albo rozbijający się samolot pasażerski:wink: Nie. Aż tak drastycznie nie myślałem. Nie wiem co bym tam chciał zobaczyć.
Jak Saboor tu zaglądnie to coś dorysuje - syrenę, albo czarownicę na miotle.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Jak Saboor tu zaglądnie to coś dorysuje - syrenę, albo czarownicę na miotle.
Aljuzju poniał prijezżaju :mrgreen:
1 załącznik(ów)
Saboor, nie pal więcej tego świństaw ;) a poniżej jeden z moich nielicznych portretów. Lubię koty i ZD 50 :)
Załącznik 124024