Nie może być! To czirek już nie będzie? Uschniem na wiór z tęsknoty...
Niech zgadnę, będziesz fotografował 22 facetów latających po trawie za kolorową kulą na bursztynowym stadionie? Dobrze myślę?
Wersja do druku
adambieg,
Niestety nie, pila mnie malo interesuje, nawet nie wiem jakie byly wymagania na akredytacje ale pewnie niewaskie...
Po prostu koncze popierdolki, krece sie w kolko, no i przesiadam sie na Sigme i tam bede cwiczyc oko staloogniskowo, wracam do tego, co powienienem kontynuowac podczas przejscia z analoga i co dawalomi najwieksza frajde, gdzies sie zatracamy w tej cyfrze... niewazne, zycze powodzenia, mam nadzieje, ze pociagniecie watek, bede wpadal czasem na forum i ogladal...
pozdrowionka
PS
lekszekkl,
dzieki ale to nic ciekawego...
Co do piłki to mam podobne zdanie, ale na forum wpadaj koniecznie. Najlepiej z fotkami i nie tylko czasem.
Na świeżo :wink:
Załącznik 64850
Załącznik 64851
Załącznik 64852
Lojej, co ja slysze :eek: :roll:
Ale rozumiem, drogi sie rozchodza, drogi sie zbiegaja.
Oby sie nie raz jeszcze nam zbiegly, tu, czy tam :grin:
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
* Samochod na pierwszym zdjeciu to nie jest ten co na zdjeciu drugim i trzecim.
Fajne furmanki:wink:
Kilka wrzutek z ostatnich dni (25/1.4 i 45/1.8 )
Załącznik 64859
Załącznik 64858
Załącznik 64860
Załącznik 64861
Jerry_R
pierwsze ciekawe, - a propos Janeczka to chyba się za dużo napił na jakiejś komunii i bredzi :grin: - przejdzie Mu.
Jerry,
Oczekujemy w 3miescie, nasze drogi systematycznie sie zbiegaja...
Mikro raczej odchodzi, raczej na pewno, pojawi sie anons na G1 wkrotce na gieldzie, nie wiem co bede posiadal ze sprzetu do pracy, tymczasem na pewno Sigma, tylko to i S3Pro od fuji sprawialo mi radosc fotografowania (G1 w Contaxie pomijam, bo to oczywista oczywistosc:)), trzeba wrocic do TEJ radosci i do patrzenia, zaczac robic 1 zdjecie, a nie 10, moze zaczne jak juz nie zaczalem jakis watek swoj z Sigmy, nie wiem, na ta chwile mowie pass, mam dosc
aha, generalnie nie pije, bo przewaznie jezdze wozem...
pozdrowionka