Myślę że tylko te w szpitalu - obłożnie chore.
Wersja do druku
Dziękuje za komentarze!
Wrzucaj, wrzucaj, cala przyjemność po mojej stronie. Suwalszczyzna trochę daleko ode mnie ale chcę tam się wybrać...
Trzeba by było kupić im bilet i zaobserwować ;-).
Na krowy jeszcze przyjdzie czas - przedwczoraj urzekło mnie stadko w zachodzącym słońcu w Beskidzie Niskim, w zagrodzie kapliczka... Tymczasem dla urozmaicenia konie ;-) - na krańcach Polski, pod Chełmem:
683.
684.
685.
686.
687.
681 - świetne.
Pozdrawiam.
Piękny krajobraz, piękne światło - 683.
Najbardziej przypadło mi do gustu 687. :grin:
Dziękuję!
Kolejne wakacyjne foty, jedziemy w stronę Podlasia. Nadbużański poranek po nocy spędzonej w namiocie w tym miejscu. Z jednej strony Polska z drugiej Ukraina, za plecami funkcjonariusze Straży Granicznej ;-), którzy również spędzali tam część nocy w swoim samochodzie...
688.
689.
690.
Seria koni mi się bardzo podoba, tak uspokaja, piękne światło :) 683 zwłaszcza ;d
pozdrawiam
Fajny klimat mają ostatnie zdjęcia. Ta delikatna mgiełka miodzio. :grin: Najbardziej podoba mi się 690.
.... a Panowie ze SG pilnowali Ciebie byś nielegalnie nie przekroczył granicy, lub podjął jakiś uchodźców. :wink:
Konie fajne a najlepsze dla mnie 683 za ciekawe światło. Co do ostatnich...faktycznie klimat taki, że aż się chce przekraczać granicę ;-)
683 za światło
690 za mgiełkę - lubię to :grin:
Witaj po przerwie. Połowa urlopu minęła prawie bez neta :???:
Z ostatnich 689 i 690 - super za światło i mgiełki :)