tym samym prace Rafała obroniły się same... :) tak trzymaj...
a co do ostatniego to ciekawi mnie jak wygląda z minimalną winieta... ;)
Wersja do druku
tym samym prace Rafała obroniły się same... :) tak trzymaj...
a co do ostatniego to ciekawi mnie jak wygląda z minimalną winieta... ;)
Winieta ukryła (choć nie do końca) bałagan w rogach (lewym górnym i prawym dolnym).Cytat:
Zamieszczone przez Muzzy
Kolejna fota:
388
I wlasnie takie zdjecia jak 388 lubie u Ciebie najbardziej. Fotka z ulicy, swietnie zauwazona scenka. Jedno zdjecie, a ile tresci.
Pzdr
387 jest bardzo dynamiczne i to mi się podoba a na 388 tak jak powiedział suchar świetnie zauważona scenka babcia przygląda sie na wystawe w sklepie i widzi panienkę młoda i pełną życia. pewnie sobie pomyslała, o tym, ze tez kiedys była piekna i młoda.
Dziękuję za komentarze. Ostatnie fota na dziś:
389
"It's not easy to play with me". Zalamany porazka? Dobre :)
Pzdr
kochani :)
nie rozumiem dlaczego uwazacie ze wypowiadajac swoje zdanie na temat czyis zdjec obrazam Was, kreuje normy, wyznaczam kanony i tendencje itp itd :)
posluchajcie siebie :) wyrazilem tylko swoja opinie, Wam sie podobaja zdjecia Rafała, ok - czy ja na Was najezdzam, ze Wam sie podobaja?
Wyluzujcie.
Rafał, przyjacielami może nie zostaniemy ale piwo chetnie z Toba w Alchemii w Kamierzu wypije :)
willow, nie jestem rozsadny a na dodatek od 3 tyg nie mam aparatu wiec mi odbija :)
PS. swoja drogą jak to miło chwile o zdjeciach porozmawiać chlopaki, nie? :)
PS2. jesli Rafale uraziłem Cie to przepraszam, czasem słowa brzmią mocniej na piśmie
PS3. 386 jest fajne (zauwazcie ze teraz obrazam sam siebie ;) )
Fajny kontekst i przesłanie zdjęcia. Troche zabawne.
ostatnie extra - ale wolnoi jarzę dzisiaj...ten napis na koszulce dotrł do mnie po jakimś czasie...ale Ty masz chłopie oko do detali...
Dziękuję za komenty. Ostatnia fota z dzisiejszego wypadu. Idę spać. Dobranoc. Tytuł trochę przydługi: "Zaraz za...bię w ryj temu kudłatemu kolesiowi z tym ch...ym Olympusem". :D ;)
390