Ładna sowa i czapla.
Wersja do druku
Ładna sowa i czapla.
Brawo, piękne zwierzaki pokazujesz :)
Swietny strzal.
Mam zaległości ze zdjęciami. Po urlopie dużo roboty w pracy a potem choróbsko chwyciło i 5 dni przeleżałem. Czas nadrobić zaległości. jeszcze trzy strzały czapli.
482, 483, 484.
masz kadry jak ląduje lub wzbija się do lotu, biegnie, poluje, bawi się.? takie dynamiczne ujęcia w śnieżnej scenerii byłyby świetne
troszkę się poczepiam, ale to z sympatii
482 - ten beton w tle nie teges. poza tym ok
483 - jest fajne. u mnie lekko ostrość słaba na czapli. tylko nie wiem czy to powód forum czy może ja mam tylko taki odbiór
484 - klasyka. takie zdjęcie musi być robione pod górę, inaczej się nie da. wiele razy zdarzyło mi się jak kończyłem leżenie nad wodą, pakuję szybko sprzęt, patrzę nie ma ptaków - jest ok. nagle patrzę na skraj lasu nieopodal a tam siedzi czapla (tak jak u ciebie) i obserwuje teren
Abir nie nastawiałem się na dynamiczne kadry - e30 i 70-300 + poranek (mało światła) raczej ciężko. Większość czasu spędziłem na podczołgiwaniu się a jak już byłem blisko to ktoś (niekiedy ja) spłoszył czaplę i tak w kółko.
Kolejne zdjęcia lodowo-wodne.
485, 486, 487.
486. fajnie wygląda, ciekawy efekt tego długiego naświetlania :) , Czapla super :)
Czapla szczególnie na 481 super, gratulacje, niełatwo tego ptaszora podejść :), lodowo-wodne bardzo przyjemne, 486 najlepsze ale wszystkie w sumie są dobre.
Dzięki wszystkim za komentarze i cenne uwagi.
Kolejna wrzuta z Brennej. Takie tam sopelki.
488, 489, 490, 491.
486 super.