Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
A tam przegies, mi sie podoba, tylko jeszcze nie doszedlem jak zrobic takie tlo,
Pozdrawiam
to "przegiąłeś" to się tyczyło sztucznego kwiatka......co do artyzmu Mirka to się nie czepiam bo jeszcze piąta kolumna mnie uciszy i co ...:mrgreen:
---------- Post dodany o 20:18 ---------- Poprzedni post był o 20:14 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
GrzegorzSz
tak czytam i oglądam i myśle sobie że jednego to jeszce jakoś idzie pokazać ale wycinek pola to już trochę gorzej i taka oto propozycja przyszła mi do głowy ciekaw jestem co o tym sądzicie?
Załącznik 65884
ładnie...ciekawie ale GO mogłaby być większa....i zaczynać troszkę dalej...
a co do maków kadr ciekawy kolorystyka też ja bym ostrość ustawił na trochę bliższe maki nie na pierwszy plan lecz na te pierwsze dwa po prawej ale to tylko moje zdanie no i ja się nie znam ;)
---------- Post dodany o 20:29 ---------- Poprzedni post był o 20:20 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
to "przegiąłeś" to się tyczyło sztucznego kwiatka......co do artyzmu Mirka to się nie czepiam bo jeszcze piąta kolumna mnie uciszy i co ...:mrgreen:
---------- Post dodany o 20:18 ---------- Poprzedni post był o 20:14 ----------
ładnie...ciekawie ale GO mogłaby być większa....i zaczynać troszkę dalej...
tylko czy wtedy kadr nie stał by się taki pospolity i nijaki ,chociaż może teraz jest nie lepszy:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
GrzegorzSz
tak czytam i oglądam i myśle sobie że jednego to jeszce jakoś idzie pokazać ale wycinek pola to już trochę gorzej i taka oto propozycja przyszła mi do głowy ciekaw jestem co o tym sądzicie?
Załącznik 65884
Dobrze, ze kombinujesz z kadrem, ale nie "dałeś rady". Światło było zbyt mocne, PG róg jest całkowicie przepalony. W LG rogu uciąłeś tulipana (trochę góry zabrakło), a głównie to przepalenia źle wpływają na odbiór zdjęcia.
Czyli mała GO to sposób na ucieczkę od pospolitości ? A myślałem że wystarczy skomponować dobre zdjęcie... już teraz wiem czemu pracy nie mogę znaleźć !
Cytat:
Zamieszczone przez
Hrr
Czyli mała GO to sposób na ucieczkę od pospolitości ? A myślałem że wystarczy skomponować dobre zdjęcie... już teraz wiem czemu pracy nie mogę znaleźć !
myślę że jedno i drugie.....a praca :roll: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Dobrze, ze kombinujesz z kadrem, ale nie "dałeś rady". Światło było zbyt mocne, PG róg jest całkowicie przepalony. W LG rogu uciąłeś tulipana (trochę góry zabrakło), a głównie to przepalenia źle wpływają na odbiór zdjęcia.
zgadza się takich zdjęć nie robi się w pełnym słońcu niebo przepalone na maxa atutem miała być jedynie perspektywa i bokeh po prawej ale oczywiście dziękuję za cenną uwagę:roll:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Ja mam takie dzieło.
czyli duże GO wygląda dużo ciekawiej tak Hrr ?
---------- Post dodany o 21:15 ---------- Poprzedni post był o 20:49 ----------
ok nie chciałem nikogo urazić chodzi mi o to że nie ma złotego środka i należy szukać czegoś ciekawego pomiędzy perspektywą i GO moją i BIKERA Fajnie że BIKER dodał to zdjęcie bo jest to dokładnie przeciwieństwo mojego Pozdrawiam :wink:
nikogo nie uraziłeś...tylko wydaje mi się że jakbyś przesunął GO trochę głębiej a nie zaraz z brzegu byłoby lepiej :)
1 załącznik(ów)
OK no to może coś takiego zapodam niech to będzie kompromisem :wink:
Załącznik 65888