2 załącznik(ów)
Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
Tryptyk na razie musi poczekać bo nie wiem, nie znam się, generalnie zarobiony jestem :). Pozostając w klimacie ogórkowo-morskim:
Załącznik 123865 Załącznik 123866
PS Ci pod drzewem na pierwszej fotce to kapitan Kuba Wróbel i spółka.
A to coś na pierwszym planie to agawa ?
W mojej wsi takie coś urosło i wywieźli na rynek co by naród podziwiał :mrgreen:
Foty przednie a z przedostatniej wrzuty środkowe zdjęcie jest przepiękne.
2 załącznik(ów)
Dziękuję za ciepłe słowo. Co do agawy - u mnie we wsi takich nie ma , więc żeby zobaczyć na żywo muszę ruszyć za morza :) Dzsiaj nie bedę orginalny ( a czy kiedykolwiek byłem?), dwa zdjęcia pod wspólnym tytułem:
Załącznik 123924 Załącznik 123925
wehikuł fajny
wyspa skarbów również - cudowna kolorystycznie choć to drzewo (agawa (?)) mi przeszkadza jak fiks ;)
co to za wyspa - bo mam dziwne wrażenie że mogę kojarzyć ;)
choc bardziej przeszkadza mi to :halo" na 293 ;)
Dzięki że zagladnelaś, agawa ma być jako taki przeszkadzacz na pierwszym planie żeby za pusto nie było :) ale jak by co to zawsze można oberżnąć a wyspa jest prosta - Kreta, laguna Balos. 293 jest robine dokładnie pod słońce, świeci bydle i ogłupia swiatłomierz oraz psuje matrycę w Olku, można sie pobawić w stęplowanie żeby kula była idealnie jednolita, ale coś ostatnio nie mam weny na pracochłonne ręczne robótki :) poza tym wzrok nie ten co drzewiej i coś mogę bardziej popsuć niż naprawić.
296 (pierwsze zdjęcie) - piękne zdjęcie.
Obie panoramy bardzo przyjemne, lubię takie klimaty.
Pozdrawiam
Wehikul czasu..pozazdroscic.
Pierwsza część wehikułu piękna, magiczna wręcz, zaś druga zupełnie nieszczególna.