Jaki stary????? Stary to jest węgiel (kamienny najbardziej i leży pod ziemią) a Ty chłopie smigasz nie tylko po powierzchni ale i po górach :-)
Wersja do druku
Jaki stary????? Stary to jest węgiel (kamienny najbardziej i leży pod ziemią) a Ty chłopie smigasz nie tylko po powierzchni ale i po górach :-)
Wyraziłem tylko swoją opinię. Twoja bazooka nie upoważnia Cię do mówienia co mam robić :-)
Fajni jesteście :mrgreen:
Gratuluje rozpoczęcia sezonu, no i oczywiście zdjęć.
Dzięki piękne. Strumienie wysoko w Beskidach to jedyne że tak powiem czyste strumienie. Jak pamiętacie po powodziach w latach ubiegłych większość rzek i strumieni / potoków poniżej wiosek ma brzegi upstrzone śmieciami i workami foliowymi. Tu jest czyściutko i dziewiczo.
Powiem, że taka radocha mnie opanowała po te łazędze, że myślałem, że za każdym krzakiem endorfiny leżą :mrgreen:
Piękne strumienie, może w tym roku uda mi się je zobaczyć z bliska....
Piekne miejsca pokazujesz.
Byłem, zwiedziłem a teraz kontempluję widoki. :mrgreen:
Piękne te Twoje okolice :grin:, a co do wilka to musiałem wygooglać co to za stwór, babcia straszyła teraz tu straszą, a ja nigdy nie wiedziałem co to :roll: - pouczający wątek :mrgreen:
---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post był o 21:37 ----------
Nie wywołuj wilka :wink: z lasu bo na następną wycieczkę Bodzip ze sprayem pójdzie :mrgreen:
Miło z Tobą znowu powędrować tymi urokliwymi dolinami :-)
Żab niebieskich nie było bo się wyparzyły w potoku i na fotce 1657 tylko woda niebieska została ( a myślałem że Bodziowi się dykta wylała :wink: )
Wielkim wielbicielem żab pewnie nie jestem, ale Twoich zdjęć jak najbardziej :grin:
Miejsca piękne, a mostki fajnie wkomponowały się w krajobraz.
Ja tylko z apelem jeśli można bo wątek Bogdana...
Bogdanie, szanowny kolego uważaj!!!! Atakują Sanepid-y, zdziurawili szyby siedziby Sanepidu (nie pamiętam już gdzie:roll:) więc uważaj tam u siebie w siedzibie. Dziurawili szyby to i pracowników mogą.... I jak na zlocie wypijemy browara gdybyś przeciekał...... :???:
Popod oknami przechodź do biurka koleżanki a i siku także lepiej iść na kolanach by nie wychylać się.......:shock:
Trzymaj się!!!
Lubię ten wątek. Bardzo. Uwielbiam Beskid Niski i na bank wybiorę się tam wiosną, żeby Ci zrobić konkurencję. :)
Jako, że pogoda obrzydłówek to szuflandia. Żółty szlak na Kornuty.
1660. Załącznik 145327
1661. Załącznik 145326
można uprawiać wspinaczkę, jak na skałkach:)
Aaaa, są i skałki :mrgreen:
1662. Załącznik 145348
1663. Załącznik 145347
1664. Załącznik 145346
1665. Załącznik 145345
1666. Załącznik 145344
takie samotne w środku lasu, niewiadomo skąd.
skałki przypominają jakieś umocnienia wojenne - bunkry. (wiem - bunkry też masz:mrgreen:)
Dobrze, że ma szufladę :roll:, bo nie doczekalibyśmy się fot z tajemniczego i jeszcze nie zadeptanego BN. :mrgreen:
Mam podobne skojarzenia, skałki wyglądają jak fragmenty bunkrów.
Ładnie komponują się z otoczeniem.
Masz swój bunkier :shock:
Trochę zaległości mi się zebrało, fajne te stawy w lesie, Strumyki, głazy..no w ogóle cała ta kraina cudna jest, z wielką przyjemnością tam wracam przeglądając Twoje zdjęcia.
Ładniutko tam u Ciebie, oj ładniutko :)
Pozdrówka.
1661 - kolory coś poleciały…
Bunkry też mam. Z Gierłoży. Spaprałem je nieco i wstyd pokazać :oops:
Będzie pretekst aby pojechać jeszcze raz i voovoo odwiedzić :mrgreen:
Dotarliśmy na grań Kornutów. Tak sobie właśnie wymyśliłem nową trasę: z Bartnego żółtym szlakiem do tego właśnie miejsca (tak koło godzinki), w prawo na Wątkowska -> odwiedzić pomnik Papieża, z Wątkowskiej czerwonym na Przełęcz Majdan, a z Majdanu albo do Bodaków, albo do Bartnego (zależy od pogody). Będzie ze 4 godzinki spokojnej wędrówki.
1667. Załącznik 145509
1668. Załącznik 145508
Fajne miejsce, można nawet ognisko rozpalić. Miejsce jest kamieniami ogrodzone. Brak podszytu to też duże bezpieczeństwo, choć to środek lasu. Oczywiście trzeba tu ludzi odpowiedzialnych, a nie matołów.
Trza mi się będzie ruszyć na Kornuty, dawno tam nie byłem...
No to chyba też będę musiał na bunkry ruszyć :grin:, albo pogrzebać w czeluściach dysku :lol:
To komu ja mam punkty rozdawać? Za fotki które mi się mało podobają? Bo jak chce rozdać tam gdzie mz się należy to nie mogę. Dziwna ta systema jest.
Bodzio czuj się jak byś plusa dostał :-P