1006- nie pomyślałem, że książka może tak zmęczyć. 1007- psi transport mam nadzieję, że do weterynarza a nie na targ. Obie ciekawe i pełne scen życia.
Wersja do druku
1006- nie pomyślałem, że książka może tak zmęczyć. 1007- psi transport mam nadzieję, że do weterynarza a nie na targ. Obie ciekawe i pełne scen życia.
Ach te Twoje pieski;-)
ps. gratki z powodu artykułu w "Lustrzance"
Dzięki za odwiedziny i wpisy. Kolejna fota i kolejny dowcip:
1008
Jak rozpoznać gatunek niedźwiedzia?
Najpierw musisz do niego podejść po cichutku i znienacka kopnąć go z całej siły w jaja. A potem:
a) jeżeli sp...asz na drzewo, a on włazi za tobą - to jest niedźwiedź brunatny
b) jeżeli sp...asz na drzewo, a on trzęsie drzewem tak, że spadasz mu w ramiona - to jest niedźwiedź grizzly
c) jeżeli sp...asz i nigdzie nie ma drzewa - to jest niedźwiedź polarny.
Foty super, ale dowcip mnie rozwalił Pozdrówka
f) Jeśli każe pocałować się w **** to na pewno jest Miś z Okienka.
g) Jeśli temu misiu wylata oczko to jest to miś od Barei.
Fota dość fajna ale przy punkcie f dowcipu spadłem z krzesła ;-)
1008- orginalnością zwraca uwagę i trudno nie podziwiać kolorowych tatuaży które są chyba najładniejsze na zdjęciu.
Fota fajna, tylko jakos mi do tej pani ta Pepsi Light nie pasuje :mrgreen::wink:
Dzięki za wpisy. Kolejna fota nosi mało odkrywczy i niespecjalnie dowcipny tytuł: "Laski".
1009
1009 - Extra!
Dla mnie idealne i bezbłędne.
Ooo - to jest klawe ;)
Bo to są laski .
Laski modne, w beretach ;)
1009. - fajoskie.
1009 - cóż, klasa sama w sobie.
P.S. Ile właściwie jest lasek?
Nie daje mi spokoju w tym zdjeciu ręka trzymająca torebkę u pierwszoplanowej Pani. Jakby w przeszłości spotkało ją coś złego.
Laski sOM super :D
hah i sposób kadrowania kojarzy mi sie jakbyś robił zdjęcie prostytutkom [+dodatkowo tytuł] xD ech te moje skojarzenia ;p to przez to że już 22ga jest prawie i... no ! :D
Sękjuwerymacz for komentsy. Kolejne foty to mój ulubiony motyw, czyli "Zakochana para, Jacek i Barbara".:
1010
1011
No ale 1010 wygląda mi bardziej na "kto się czubi" ;-)
1011. - bombowe ujęcie. Gratki !
1010- moment spotkania. 1011- trwajace zamigdalenie. Oba emanują radością chwili.
1010 jest super, bo widać na nim pełną naturalność. O 1011 można było by się kłócić, że jest pozowane a 1010 jest bezbłędnie naturalne na całej szerokości i wysokości kadru.
1009 miodzio :)
Dzięki na komentarze. Kolejna fota:
1012
Oooo.. mam taką pomarańczową sofę z IKEA :) słuzy mi do spania :D
Dobre, dobre...
1012- uśmiech pana na włościach. Kadr oddający pogodę ducha.
Kojarzy mi się to zdjęcie z pracą mojego kolegi: http://www.reporter.edu.pl/fotorepor...o_dwoch_takich
A ujęcie pierwsza klasa.
1012 - podobie się :)
1012 - jest coś optymistycznego w tym zdjęciu. Dziś wstałem lewą nogą a ta fota sprowadziła mnie do stanu normalności ;-)
Fajne to ostatnie. Za ktotkiem - może przez to, że pan taki wyluzowany...
To ten sam? Niepodobny...
Ostatnia fotka bardzo fajna. Zaduma, zaczytanie i bułka w ręce. Świetne!
Dzięki za odwiedziny. Kolejna fota z mojego ulubionego tematu:
1013