-
Odp: wanilia - moim okiem
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Wracając do tatarskich rysów to taka jest też Ewelinka. Szeroka buzia , małe lekko skośne oczy: mam nadzieję , że kiedyś zrealizują z nią sesję a'la Frida, bo tak jej uroda tez mi się kojarzy , choć od Tatarów do Meksykańców daleka droga ;)
Załącznik 63559Załącznik 63558
dwójka przyjemniejsza...choć pomysł z włosami nietrafiony...wolałbym np.warkocz,ma piękne włosy więc i warkocz byłby gruby...w tej chwili kok "obciąża" głowę :wink:
-
2 załącznik(ów)
Dzięki tropic, ja mimo wszystko lubię ją w tym wydaniu , może dlatego że w warkoczu widuję ją codziennie ;)
A teraz jeszcze trochę Karoliny :)
Załącznik 63596Załącznik 63597
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Dzięki tropic, ja mimo wszystko lubię ją w tym wydaniu , może dlatego że w warkoczu widuję ją codziennie ;)
W pierwszym nie rozumiem grymasu? wyrazu twarzy? emocji? - nie współgra mi z pozą , z drugim dziwnie rozjechało się światło w dolnej części fotografii. Pewnie to jest efekt zmiękczania, ale w moim odbiorze - nieszczęśliwie to wyszło.
Pozdrawiam AP.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
ale ja też chcę zobaczyć z warkoczem !!
dwójeczka piękna...ale czy oczy nie za ostre ?? bardzo duży kontrast z resztą fotki...chociaż ma to cel...może !?
-
To nie fair! Czemu Ty wanilio masz tyle takich fajnych modelek na zawolanie? :)
T.
-
Tomaszu każda kobieta może być piękna do zdjęć. Fajny dobrany wizaż i z każdą można zrobić dobre fotki :)
Paulinka i Ewelina to gimnazjalistki , można powiedzieć że nie maja pojęcia o pozowaniu, a odrobina luzu, żartów i coś się skręci :)
Czasem nie ważny efekt ale droga, którą trzeba pokonać :)
A Karolina to modelka najwyższych lotów, miałam tę frajdę z nią współpracować :) Jest naprawdę fantastyczna, choć najbardziej lubi takie mroczniejsze klimaty :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Tomaszu każda kobieta może być piękna do zdjęć. Fajny dobrany wizaż i z każdą można zrobić dobre fotki :)
Paulinka i Ewelina to gimnazjalistki , można powiedzieć że nie maja pojęcia o pozowaniu, a odrobina luzu, żartów i coś się skręci :)
Czasem nie ważny efekt ale droga, którą trzeba pokonać :)
A Karolina to modelka najwyższych lotów, miałam tę frajdę z nią współpracować :) Jest naprawdę fantastyczna, choć najbardziej lubi takie mroczniejsze klimaty :)
nieletnie wykorzystujesz !!:shock:....:wink:
...co nie zmienia fakt że łatwo przychodzi Ci pozyskanie modelek...
-
1 załącznik(ów)
Karolina raz jeszcze. obróbka i kadr "po mojemu" , nie wstawiam do galerii bo może wzbudzać różne emocje. Po co ciecię głowy?, po co ziarno...?, Więc wstawiam do wątku i zapraszam do komentowania. Serdecznie pozdrawiam :)
Załącznik 63677
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
nieletnie wykorzystujesz !!:shock:....:wink:
...co nie zmienia fakt że łatwo przychodzi Ci pozyskanie modelek...
Ryzykownych słów użyłeś - nieprzystojnych , one paść tu nie powinny.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Karolina raz jeszcze. obróbka i kadr "po mojemu" , nie wstawiam do galerii bo może wzbudzać różne emocje. Po co ciecię głowy?, po co ziarno...?, Więc wstawiam do wątku i zapraszam do komentowania. Serdecznie pozdrawiam :)
Załącznik 63677
chyba jedno z ładniejszych Twoich zdjęć...trochę mroczne ale...świetne...gratuluje...
-
zawsze bardzo chętnie tutaj wchodzę
ostatnie zdjęcia modelek to coś cudownego :) (a że miałam zaległości to przeglądałam kilka stron i sporo tego widziałam :) )
bardzo ale to bardzo się podobają - wiadomo nie koniecznie wszystkie - ale to są szczegóły :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Załącznik 63677
Mój odbiór jest następujący: pierwsze wrażenie - ona ma takie wielkie dłonie ( w stosunku do rozmiaru głowy). Chyba optyka coś w tych proporcjach pomieszała. Bardziej podobałoby mi się gdyby postać modelki w prawe części kadru , tak by nie stwarzała wrażenia patrzącej w ramkę. Obróbka ciekawa , ale na ramieniu pozostały splątane włosy - to było drugie wrażenie, i blasku twarzy dodałyby bardziej białe niż szare twardówki i zęby. Wiem , jesten na swój sposób konserwatywny, nic nie poradzę.
Pozdrawiam AP.
-
Karolinę z ciemności widzę po raz kolejny. Zachwyca tak samo.
-
Ostatnie bardzo mi sie podoba. Nic dodac nic ujac.
-
1 załącznik(ów)
Załącznik 64115
Wczorajsza sesja na starówce z Natalią :)
-
nom....jak brakuje Twoich świerzych fotek na forum to :roll:....miło popatrzeć...bardzo miło....
-
z punktu widzenia totalnego amatora, pierwsze zdjęcie powaliło mnie swoim kontrastem. Muszę tu częściej zaglądać, świetne prace :)
-
Podoba się, bardzo.
Chyba jutro wyskoczę na miasto, może spotkam jakąś panią w takim przykrótkim płaszczyku :grin:
-
Fajne. Drugi bardziej mi się podoba.
-
Dziękuję, że tu wpadacie :)
Fotki w mieście w uliczkach, zaułkach przy wykorzystaniu małej GO to świetna zabawa i od czasu do czasu coś fajnego się uda :) Polecam gorąco, najbardziej obdrapane ściany, najsmutniejsze uliczki potrafią być kopalnią kadrów. Jasny ściany świetnie blendują, pomagają w ciemniejszych zaułkach.
Pozdrawiam wieczornie :)
-
Świetna ostatnia wrzutka, moim zdaniem portrecik Natalii ciekawszy, choć obydwa ujęcia przednie...
Pozdrawiam
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Ja tez wolę portret :)
I ja! :)
T.
-
1 załącznik(ów)
Coś mi się na te dyptyki zebrało.... (?) :)
Załącznik 64238
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Coś mi się na te dyptyki zebrało.... (?) :)
Ale w czym problem? Ładne :)
-
noooo...nawet bardzo...:-)
-
Fajniutkie. Naprawdę milo się ogląda
-
To z lewej - mbsz - znakomite.
Pozdrawiam.
-
bardzo fajne te ostatnie wrzuty. patrzac na twoje zdjecia ciagle ma parcie na podnoszenie swoich umiejetnosci. dziekuje Ci za to:)
-
1 załącznik(ów)
Dzięki chłopaki że wpadacie :)
Cissic- nie zawstydzaj mnie :oops: :)
...jescze trochę Magdy... lubię jej wygląd tutaj- jak po upojnej nocy z ukochanym ;)
Załącznik 64311
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Dzięki chłopaki że wpadacie :)
...jescze trochę Magdy... lubię jej wygląd tutaj- jak po upojnej nocy z ukochanym ;)
Załącznik 64311
qrcze...jak romantycznie...."po upojnej nocy..." dokładnie jak Twoje zdjęcia !!!
i małe sprostowanie-chłopcy nie "wpadają" ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Coś czuję, że Magdy nigdy za wiele :)
Ta poświata z prawej dorabiana czy jakimiś naturalnymi sposobami osiągnięta? Tak trochę delikatnieszą bym widział, ale to moje zdanie.
-
Nie, ta poświata całkowicie naturalna, ze światła okiennego pokoju obok. Myślałam o wyciszeniu w związku z tym lewej strony w efekcie dodałam na tę gładką ścianę małą teksturkę żeby troszkę zrównoważyć kadr - w zasadzie fota ledwie co tknięta obróbką.
Tropic :) dziewczyny czasem bywają romantyczne ;P
-
1 załącznik(ów)
..... A czasem szalone ....... :) Załącznik 64312.....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
nie bylo to moja intencja. zwyczajnie bardzo lubie twoje portrety i nie bede ukrywal, ze jest na co patrzec. oczywiscie modelki tez sa udane:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
..... A czasem szalone ....... :) .....
Odmiana szalona wyszła świetnie - zdjęcia mają duży ładunek optymizmu. :grin:
Piszę o ogólnym wrażeniu, ponieważ w kwestiach technicznych jesteś jak zwykle perfekcyjna.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
..... A czasem szalone ....... :)
.....
co tu będę dużo mówił...szalona !! ale chyba poddam się wersji romantycznej...:wink:...mimo wszystko :)
-
Magdy nigdy dość :)
Jakkolwiek "maziaj" biały od okna mi nie pasuje. Za dużo go jakoś :roll: I mi sie troche kłóci z tym Magdy rozczochraniem, bo ona taka potargana, a tu melancholijny "maziaj", bo IMHO to poza włosami to nie wygląda jak po nocy z ukochanym :twisted:
Zdjęcie n 4 z maziajem, bez - na 5 :)
T.
-
Obejrzałem 80stron tematu fajne były dawne czasy tego wątku :-)
-
Majonez nie wiem jak to zrobiłeś, ale jest mi bardzo miło, sama aż boję się tam zajrzeć ;)