Miałam zapytać o te chustki, ale sama wyjaśniłaś. Ciekawa ta fotka.
Drzwi z wiaderkami są też fajne, kolory mi się podobają, ten ciepły brąz z morskim. Dobre zestawienie. :)
Wersja do druku
Miałam zapytać o te chustki, ale sama wyjaśniłaś. Ciekawa ta fotka.
Drzwi z wiaderkami są też fajne, kolory mi się podobają, ten ciepły brąz z morskim. Dobre zestawienie. :)
tak, kolorowo wiaderkowo płotowo - fajne
Aga, fajne, klimatyczne zdjęcia nam zapodałaś. :wink: A grabarka1 i krzyże8 - no cóż tu pisać - świetne msz.
Pop na schodach świetne ujęcie. Zwyczaj z chusteczkami nie był mi znany i za to wielkie dzięki. Krzyże bardzo subtelnie na to spojrzałaś. Podoba mi się ta seria, przez brak koloru wydaje mi się, że temat bardziej czytelny. Migawka los_wiadros wprowadza wiejski klimat dawnych lat bez mleka z kartonu.
Los wiadros bardzo przyjemne w odbiorze, fajnie skontrastowane drzwi do reszty kadru a poza tym miastowy jestem i tęskno mi do takich klimatów, więc mnie zawsze chwytają.
@Push - ciekawie napisałeś o swoich odczuciach, dzięki Ci wielkie. Piszesz, że bez przyszłości... cośw tym może być, ciągnie mnie do takiego klimatu, widocznie gdzieś w mózgu coś siedzi ;) Na pocieszenie powiem Ci, że wiele miejsc z moich zdjęć się zmieniło (elewacje, widok ogólny), myślę nawet aby kiedyś zrobić coś w stylu "kiedyś-dziś" :)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze. Mam dylematy czy nie przesadziłam z ilością o tej samej tematyce. Z drugiej strony... jeśli nie teraz, to kiedy, co nie?
Wrzucam dość długą serię, tą razą chyba zamykając temat.
"Podlaskie krzyże" (są przepiękne, jest ich dużo, czasami w zaskakujących miejscach, w szczerym polu, gdzieś w lesie). Nowością dal mnie były te wstążeczki zawiązywane na krzyżach - u nas są tylko znicze lub kwiaty.
Nie cierpię zdjęć z cmentarzy. Przygnębiają mnie.
Z cmentarza są tylko dwa ostanie :P Reszta to nasze polskie łąki i pola.
rafalowi chodzilo chyba o nagrobki/mogily. mnie tez to przygnebia, jednak rozumiem, ze innym sie podoba (zboczency... ;) )