1 załącznik(ów)
Odp: barmichal76 - moje fotografie
1 załącznik(ów)
Fajna ta polibuda w Lozannie, szachy też rewelka - człowiek sam to i nudą wieje, byłby drugi "gracz" to zaraz by się akcja rozwinęła.
znudzony pan przy szachach rewelka.
1 załącznik(ów)
Jeszcze takie jedno. To była przerwa w jakiejś imprezie firmowej. Zaintrygowało mnie, że każdy uciekł w swój świat - a to papieros, a to telefon czy smartfon. Żadnej interakcji...
314
Załącznik 115230
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Jeszcze takie jedno. To była przerwa w jakiejś imprezie firmowej. Zaintrygowało mnie, że każdy uciekł w swój świat - a to papieros, a to telefon czy smartfon. Żadnej interakcji...
314
Załącznik 115230
To ostatnie rewelka, Wybieg...
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
314
Śmiesznie, że ja część Twoich zdjęć z wyprzedzeniem na blogu oglądam ;) W każdym razie to ostatnie od razu mi bardzo przypadło, poruszające. Masz oko.
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Śmiesznie, że ja część Twoich zdjęć z wyprzedzeniem na blogu oglądam ;) W każdym razie to ostatnie od razu mi bardzo przypadło, poruszające. Masz oko.
Miło słyszeć, że odwiedzasz mnie na wordpressie :) Chciałem być sprytny i nie zawsze wrzucać to samo tam i na forum, ale materiału zwykle zbyt mało.
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Miło słyszeć, że odwiedzasz mnie na wordpressie :) Chciałem być sprytny i nie zawsze wrzucać to samo tam i na forum, ale materiału zwykle zbyt mało.
Pozdr
Mam Cię nawet w RSS-ach, także jestem na bieżąco :) Wiesz, lepiej iść w jakość niż ilość :D