Witam , dziekuje za odwiedziny i ciesze sie ze foty sie przyjely z jarmarku juz prawdopodobnie nic nie bedzie ale planuje cykl potretow srodowiskowych z mojej codziennosci , pozdr
Wersja do druku
Witam , dziekuje za odwiedziny i ciesze sie ze foty sie przyjely z jarmarku juz prawdopodobnie nic nie bedzie ale planuje cykl potretow srodowiskowych z mojej codziennosci , pozdr
Czołgiem, broda!
Nawet nie wiesz(teraz już wiesz) ile frajdy daje mi odwiedzanie Twojego wątku.
Wchodzę tu po nie tuzinkowe foty i takież doświadczenia, jest nie wielu fotostrykaczy
potrafiących obronić się przed rutyną, ponieważ Tobie się to znakomicie udaje - dziękuję za to.
P.S.
Już się nie mogę doczekać, czym znowu zaskoczysz.
Pozdrawiam
Ja.
Witam , ciesze sie ze ci sie u mnie tak bardzo podoba , zobowiazany jestem cos dorzucic
388
pozdr
Nie przeglądałem całego wątku ale zrobie to,bo sądząc po ostatnim zdjęciu warto.
warto !!
ostatnie podoba mi sie bardzo !!!
chcąc się przyczepić do czegokolwiek ucięłabym 2 mm z góry bo coś tam wchodzi w kadr
podoba się że te niektóre okienka są szare - człowiek się zastanawia co na nich było że światło nie przeszło ;)
bardzo przyjemne zdjęcie
Dwie fotki z galerii bardzo mi się podobają. :) I to ostatnie z okienkami.
Cześć broda,
Fajne to 388 - patrzę na to i aż się prosi o zupełnie inne zdjęćie -zdjęcie postaci w środku kadru której światło okien przyprawia skrzydła - takie miałem pierwsze wrażenie - skrzydeł.
Twoje 'cieniołapy' zawsze mnie zatrzymują.
pozdrawiam,
ładnie zagrało światło i cienie.
fajna przestrzeń się zrobiła, jakby ławka z postacą na załamaniu podłogi była. Świetne zdjęcie.