1 załącznik(ów)
Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
nie bluźnij kobieto !!!!!! :wink: no ładne kwiatki...i robaczek też !!
---------- Post dodany o 16:13 ---------- Poprzedni post był o 16:12 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
...pięknie..!!!! :-)
a tu moje.....
Załącznik 65865
i niech ktoś się odważy powiedzieć że kwiatki nie są piękne !!!!!!!!!!! a szczególnie dzisiejsze maczki...........cudne po prostu.....
no niech ktoś się odważy ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
a tu moje.....
Załącznik 65865
i niech ktoś się odważy powiedzieć że kwiatki nie są piękne !!!!!!!!!!! a szczególnie dzisiejsze maczki...........cudne po prostu.....
no niech ktoś się odważy ;-)
Sliczne te maczki.Tylko co one Ci zrobily,ze je tak pokazujesz.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Sliczne te maczki.Tylko co one Ci zrobily,ze je tak pokazujesz.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
dobra...mów co sknociłem....
Tu Ciebie Mirek złapał, kwiatki super:wink:, ale coś mi sie wydaje, że mistrz forumowy bedzie miał ciekawe uwagi.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Tu Ciebie Mirek złapał, kwiatki super:wink:, ale coś mi sie wydaje, że mistrz forumowy bedzie miał ciekawe uwagi.:grin:
no jestem strasznie ciekaw....:-) starałem się i nie wiem jaką Mirek ma wizje....
Nie wiem czy mam rację, ale wydaje mi się, ze kadr jest za niski. Też takie zrobiłem w tulipanach i nie wszystkie są super. Ale wielu widziałem takie fotki focacych.
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
dobra...mów co sknociłem....
A nie powiem i co??:mrgreen:Czy ja sie znam na knoceniu,zebym wiedzial co sknociles:-P:-P
PS:Maki to troche "gnieciuchy" takie,Te ich platki to takie biedne,przez wiatr poniewierane.Pokazac wypada te ich cierpienie i slady zgniecen na platkach.A i wtedy ten czerwony tak nie swieci :-P
W stadzie na polu to moze tak Załącznik 65882A pojedynczo to tak po makijazu porannym moze takZałącznik 65883
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A nie powiem i co??:mrgreen:Czy ja sie znam na knoceniu,zebym wiedzial co sknociles:-P:-P
PS:Maki to troche "gnieciuchy" takie,Te ich platki to takie biedne,przez wiatr poniewierane.Pokazac wypada te ich cierpienie i slady zgniecen na platkach.A i wtedy ten czerwony tak nie swieci :-P
W stadzie na polu to moze tak
Załącznik 65882A pojedynczo to tak po makijazu porannym moze tak
Załącznik 65883
powiem Ci że zastanawiałem się nad tym gnieceniem...ale te były nad wyraz wyprasowane....cholibka...to w polu super ale ten sztuczny to przegiąłeś...:mrgreen:
A tam przegies, mi sie podoba, tylko jeszcze nie doszedlem jak zrobic takie tlo,
Pozdrawiam
1 załącznik(ów)
tak czytam i oglądam i myśle sobie że jednego to jeszce jakoś idzie pokazać ale wycinek pola to już trochę gorzej i taka oto propozycja przyszła mi do głowy ciekaw jestem co o tym sądzicie?
Załącznik 65884