Wiesz Maćku - czasem jest tak, że dobrze odbierasz zdjęcie i nie potrafisz powiedzieć "dlaczego". Hmmm, fluidy ? :D
Wersja do druku
Wiesz Maćku - czasem jest tak, że dobrze odbierasz zdjęcie i nie potrafisz powiedzieć "dlaczego". Hmmm, fluidy ? :D
Dziękuje jeszcze jedno zdjęcie które powstało podczas spaceru na Morskie oko Załącznik 70448
Pojęcia nie mam - jak TO zrobiłeś, ale obraz podoba mi się.
Pozdraawiam.
Ostatnie takie...bardzo moje:)
Podoba się.
Tytuł poproszę, takie bez nie może być. A, że świetne to fakt.
---------- Post dodany o 00:29 ---------- Poprzedni post był o 00:24 ----------
95 stron wow, mam co oglądać, już kilka fajnych zdjęć widziałem, jutro... tfu, dzisiaj tu wrócę a teraz pora spać... dobranoc.
Pozdr.
dojechałem do połowy, jest dobrze, przerwa na kawę i dalej...
Dzien dobry witam i dziekuje zapraszam do podzielenia sie odczuciami ,jakie wzbudzily moje zdjecia ...
Odczucia pozytywne, chyba jedyne co czasem mi przeszkadza to że fotografie są ciemne, czuć styl i to mi się podoba. Krajobrazy są w większości świetne, portrety nie moja bajka ale większość mi się podoba. Miejskie fotki doceniam ale od jakiegoś czasu nie ruszają mnie na tyle by komentować konkretne zdjęcie. Mieszkam w mieście trochę swego czasu łaziłem po nim i fociłem ale to nie dla mnie. Przestałem i na razie nie ciągnie mnie.
---------- Post dodany o 11:42 ---------- Poprzedni post był o 11:38 ----------
Bardzo fajna seria delikatnie jaśniej bym wolał niewiele ale jednak. i to jedyne co mi na nie przychodzi na myśl.
---------- Post dodany o 11:44 ---------- Poprzedni post był o 11:42 ----------
67 strona, dziewczyna w kałuży super
---------- Post dodany o 11:45 ---------- Poprzedni post był o 11:44 ----------
fajne, bez ducha też bym oglądnął
---------- Post dodany o 11:49 ---------- Poprzedni post był o 11:45 ----------
Dunajec obie serie mi sie podobają
---------- Post dodany o 11:51 ---------- Poprzedni post był o 11:49 ----------
to jest rewelacyjne po prostu
gratki i pozdr.
Hmmm witam po przerwie Dziękuje kolego to bardzo miłe co napisałeś ,pozdrawiam .Dzisiaj dodam kilka fot szczelnych po pracy zapraszam do komentowania .1 Załącznik 71257 2 Załącznik 71258 3 Załącznik 71259
Dwojka wg mnie najlepsza. Duszek z poprzedniej wstawki tez fajny- mam mala kolekcje podobnych prac.
Maciek zalatwiles sobie filtr szary czy po prostu pora dnia w tej slonecznej krainie pozwolila na taki czas i rozmycie??
Mobi