-
Odp: wanilia - moim okiem
No to właśnie ta jeszcze jedna Paulina bardzo ładnie zdjęta.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Rozpisałam się , a odzewu brak ;(
Co się dziwisz, od piątku ludziska na zlocie byli i mało na forum zaglądali. Rozkręcić się muszą :)
-
To prawda, sama muszę się w galerię wgryźć i na sympatyczne buziaki popatrzeć :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Rozpisałam się , a odzewu brak ;(
Załączam fotki Pauliny :z galerii i jeszcze jedną
Załącznik 63225
Wybacz zajęliśmy z BS-em ( od aBS-u) na trzy dni całą niemal aktywną brać forumową. a teraz jeszcze odpoczywają po podroży, przeglądają zdjęcia z OM-a,głaszcza swoje psy i koty i inną zwierzynę, itp, itd....
Pozdrawiam AP.
-
:) Mam nadzieję, że jesteście szczęśliwi, zadowoleni i w świetnej kondycji :) Idę pooglądać Was w galerii :) mam nadzieję, że na następnym zlocie i ja nadrobię towarzyskie zaległości :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
:) Mam nadzieję, że jesteście szczęśliwi, zadowoleni i w świetnej kondycji :) Idę pooglądać Was w galerii :) mam nadzieję, że na następnym zlocie i ja nadrobię towarzyskie zaległości :)
myślę ze nie masz wyjścia....ale za chwilę nadrobimy zaległości !! czy ten pomysł z materiałem podpatrzony czy autorski ??
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
myślę ze nie masz wyjścia....ale za chwilę nadrobimy zaległości !! czy ten pomysł z materiałem podpatrzony czy autorski ??
Kiedyś zmiękczało się przez pończochę, potem zakładało się specjalnie w krateczkę rżnięte filtry... To stary fotograficzny sposób na inaczej wyglądające zdjęcie. W książkach o portrecie z lat 50-tych , 60-tych pisze się o tym często. Wanilia eksperymentuje dalej łącząc wykorzystanie tkaniny i koloru . ciekawie to wychodzi , podoba mi się.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Kiedyś zmiękczało się przez pończochę, potem zakładało się specjalnie w krateczkę rżnięte filtry... To stary fotograficzny sposób na inaczej wyglądające zdjęcie. W książkach o portrecie z lat 50-tych , 60-tych pisze się o tym często. Wanilia eksperymentuje dalej łącząc wykorzystanie tkaniny i koloru . ciekawie to wychodzi , podoba mi się.
cały czas zastanawiałem się,w czym albo czym to robi......mają klimat,podobają mi się...
-
Tropic, tak jak pisze apz to stary sposób i autora próżno szukać. natomiast na warsztatach w Złodziejewie poznałam wspaniałą panią fotograf- Joannę, która w różnrodny sposób eksperymentowała z różnego rodzaju materiałami i efektami. Dzięki tym warsztatom mogłam obserwować jej pracę i oglądać efekty.
Tropic uściślij pytanie - chętnie odpowiem :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Tropic, tak jak pisze apz to stary sposób i autora próżno szukać. natomiast na warsztatach w Złodziejewie poznałam wspaniałą panią fotograf- Joannę, która w różnrodny sposób eksperymentowała z różnego rodzaju materiałami i efektami. Dzięki tym warsztatom mogłam obserwować jej pracę i oglądać efekty.
chodziło mi o to skąd ten kolor i miękkość...czy to taka obróbka czy coś innego....ale już się wyjaśniło...dzięki...
-
Pogadamy, pogadamy jak wrócę do normalnego trybu życia.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
O.. ja bym chetnie z taka osoba porozmawial, popolemizowal. Niezaprzeczalnym jest fakt, ze jest to interesujaca technika. Jakkolwiek... uwazam, ze w dobie cyfrowej obrobki obrazu calkowicie hmm.. nieuzasadnione. Kazdy efekt mozna cyfrowo skopiowac. Jesli ktos twierdzi inaczej jest.. ignorantem w dziedzinie cyfrowej obrobki obrazu, czyli.. po prostu nie umie i nie wie jak tego dokonac na etapie cyfrowej postprodukcji.
Ale oczywiscie chetnie przeczytam o jej pracy i efektach i w ogole :)
T.
---------- Post dodany o 11:02 ---------- Poprzedni post był o 11:01 ----------
A ja poprosze jeszcze zdjecia tej rudej pieknosci, w ktorej sie zakochalem ;-)
T.
-
Tomku wkrótce załączę, ale ponieważ ma być wesoło i nie smutaśnie więc wklejam Magdę- fantastyczną, enegretyczną , przeuroczą dziewczynę.
-
-
Jak to mawiają znawcy tematu "leginsy robią robotę" i nie trzeba wcale dodawać że dobrą. :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
bardzo,bardzo....:grin:
J ten kolor włosów , bardzo ,bardzo....:grin:
-
Dzięki chłopcy za odwiedziny :) Zapraszam częściej :) Wkrótce kolejne :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Tomku wkrótce załączę, ale ponieważ ma być wesoło i nie smutaśnie więc wklejam Magdę- fantastyczną, enegretyczną , przeuroczą dziewczynę.
No ja o tym wlasnie mowilem :P
Dzieki! Magda jest fantastyczna.. Rozwalilo mnie to zdjecie. Jest energia (wreszcie), szczery usmiech, nierozpraszajace tlo i czysta obrobka.
Powrot do zrodel jak na Ciebie, takie lubie zdjecia, czyste, nie udziwnione, szczere.
KOCHAM MAGDE :P
T.
-
1 załącznik(ów)
Żebyś z tej miłości nie usechł podsyłam jeszcze trochę Magdy, ale tylko TROCHĘ ;)
Załącznik 63303
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Żebyś z tej miłości nie usechł podsyłam jeszcze trochę Magdy, ale tylko TROCHĘ ;)
Załącznik 63303
No.
"Trochę Magdy" - bardzo mi się :)
Świetne foto.
Pozdrawiam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Załącznik 63303
I tak juz przepadlem. :wink: Wydawalo mi sie, ze juz bardziej nie moze mi sie podobac, ale jednak podoba sie .. jeszcze bardziej.
T.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Śliczne. Zarówno zdjęcie jak i Magda :D
-
Jeszcze jedna urocza modelka, tym razem Agatka o egzotycznej urodzie :)
-
Piękne! :) bardzo podoba mi się to lekkie wrażenie ruchu wiatru na fotce:)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Jeszcze jedna urocza modelka, tym razem Agatka o egzotycznej urodzie :)
owszem urocza...a gdzie egzotyka ??
-
Egzotyka w oczach i na pewno w sercu :)
T.
-
przepraszam ale Magdzie do pięt nie dorasta !!
-
Obie modelki są śliczne:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Reedmooley
Obie modelki są śliczne:)
O tak.Modelki tak.A reszta???Oj tez sliczna,przesliczna.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mr green:Zeby nie przesliczna slicznosc modelek to.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Dla mnie uroda Agaty jest w jakiś sposób egzotyczna. Takie rysy kojarzą mi się z rysami tatarskimi. Dość szeroka twarz i lekko skośne oczy. Mam podobną znajomą modelkę Ewelinę, gdzieś już wstawiałam jaj zdjęcia- to taki sam typ urody. Dla mnie ciekawy i bardzo egzotyczny. Muszę wymyśleć jakąś sesję z wykorzystaniem takiej buzi :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Dla mnie uroda Agaty jest w jakiś sposób egzotyczna. Takie rysy kojarzą mi się z rysami tatarskimi. Dość szeroka twarz i lekko skośne oczy. Mam podobną znajomą modelkę Ewelinę, gdzieś już wstawiałam jaj zdjęcia- to taki sam typ urody. Dla mnie ciekawy i bardzo egzotyczny. Muszę wymyśleć jakąś sesję z wykorzystaniem takiej buzi :)
Jak tatarskie rysy, no tooo.. akt w tataraku :)
T.
-
Witaj
Tak, ma urodę specyficzną, jednak tutaj jej wyraz twarzy nie bardzo mi podchodzi, czekam na następne z jej udziałem ;)
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Jak tatarskie rysy, no tooo.. akt w tataraku :)
T.
...albo w tartaku...:mrgreen:
---------- Post dodany o 18:25 ---------- Poprzedni post był o 18:23 ----------
nie widzę tej specyficznej urody :roll:...raczej specyficzny makijaż...sorki
-
2 załącznik(ów)
Tatarskie rysy będą lada moment, ale najpierw sesja z ostatniego czwartku.
Jedno już wrzuciłam do Galerii:
dokładam jeszcze dwa z tego dnia, modelowała Paulina :)
Załącznik 63459Załącznik 63458
-
Cuda wianki:) 1 i 3 bardzo sympatyczne:) w 2 jakoś dziwne łapki dziewczyna trzyma
-
pierwsze z galerii najładniejsze...zdecydowanie...dwa następne...hmm powiedziałbym przedelikacone,ale to jeśli chodzi o mój odbiór ! wiem że to Twoja wizja ale jak dla mnie kobieta/modelka zachowuje się nienaturalnie...ale ja facet jestem grubo ciosany...
-
2 załącznik(ów)
Wracając do tatarskich rysów to taka jest też Ewelinka. Szeroka buzia , małe lekko skośne oczy: mam nadzieję , że kiedyś zrealizują z nią sesję a'la Frida, bo tak jej uroda tez mi się kojarzy , choć od Tatarów do Meksykańców daleka droga ;)
Załącznik 63559Załącznik 63558
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Tatarskie rysy będą lada moment, ale najpierw sesja z ostatniego czwartku.
Jedno już wrzuciłam do Galerii:
dokładam jeszcze dwa z tego dnia, modelowała Paulina :)
Załącznik 63459Załącznik 63458
Trojeczka jak dla mnie :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
pierwsze z galerii najładniejsze...zdecydowanie...dwa następne...hmm powiedziałbym przedelikacone,ale to jeśli chodzi o mój odbiór ! wiem że to Twoja wizja ale jak dla mnie kobieta/modelka zachowuje się nienaturalnie...ale ja facet jestem grubo ciosany...
Mam podobne odczucia. Pierwsze (to z galerii), najbardziej naturalne.