Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
pozazdrościć partnera do tańca :)
super ostatni wsad wątkowy :)
Ładna seria z białą czaplą.
Piekne białe czaple !
dałbym ale musze porozdawać :/
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
kurde, super, nie dość że foty extra to jeszcze dobra opowiastka do tego, taki weekend to do pozazdroszczenia :)
było fajnie, to prawda.
jak śpiewał franek kimono "tankowanie nocą trochę przed północą....":mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Najdłuższe noce w roku - nad ranem się kończy, a nie zaczyna :D
Abir, a Ty jakieś zdjęcia na urlopie robiłeś? Nowe miejsca, nowe widoki... Masz coś dla nas?
trafiłaś w słaby mój punkt:cry:. w zeszłym roku pokazałem wam wąwóz i wodospady. tym razem byłem na urlopie u faraona, a te "widoki", kultura mnie nie pociągają szczególnie. nie miałem weny przed wyjazdem poszukać fajnych miejsc do fotografowania w okolicy mojego pobytu. na urlopie skupiłem się na dobrej książce, spędzaniu czasu z dziećmi i zbieraniu parasolek z drinków:mrgreen:. a zdjęciami basenowymi nie będę was katował:shock:
aaa, przypomniało mi się - mam jakiegoś samolota wojskowego, ale pójdzie do wątku miłośników tych maszyn
Cytat:
Zamieszczone przez
Muminek
Kadry bardzo udane, modelka przepiękna, przyjemne tło i światło widać dopisało, też muszę się w końcu za nie zabrać.
Mam tylko jedną uwagę, jeżeli można oczywiście, czapla mogłaby mieć troszeczkę więcej przestrzeni przed sobą.
Czekam na kolejne łowy z utęsknieniem.
Pozdrawiam
od uwag proszę zaczynać. masz słuszność muminku.
jestem na pourlopowym głodzie. zamierzam się wybrać, tylko tak mi pozarastało wszystko i nie wiem co teraz zlatuje na moje błotko. dziś i jutro mam dużo roboty z wyrywaniem. jak zdążę to w łykend mam randewu
---------- Post dodany o 08:34 ---------- Poprzedni post był o 08:24 ----------
chłopaki i dziewczyny
dzięki za odwiedziny
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
pozazdrościć partnera do tańca :)
:oops:...yyy, znaczy się 50-200:grin:.
ja to tylko tańczę 2 na 1. były kiedyś takie kroki w tańcu:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
ja to tylko tańczę 2 na 1. były kiedyś takie kroki w tańcu:mrgreen:
Taaa, a dzisiaj ... "wyginam śmiało ciało" :mrgreen:
Piękna czapla.
Świetne foto.
Pozdrawiam.
Cześć tańczący z czaplami :mrgreen: Ostatnia seria jak zwykle mniut :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Czaple miodzio :)
Czaplowa seria interesująca, chociaż nie wybitna, masz jeszcze jakieś foty z tej sesji?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Czaplowa seria interesująca, chociaż nie wybitna, masz jeszcze jakieś foty z tej sesji?
pełna racja apz-cie, to są zdjęcia z zeszłego roku, te najciekawsze pokazywałem w wątku w tamtym czasie.
kilka jeszcze nadaje się do pokazania, ale jak już gdzieś wspomniałem popsuł mi się komputer i muszę czekać