6 załącznik(ów)
Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Ja też się cieszę, że w końcu się doczekałem :mrgreen:
W Dolinach Tatrzańskich zaczyna się jesień, w wyższych partiach krajobraz powolutku przypomina nam, że idzie zima...
Y291
Załącznik 101101
Y292
Załącznik 101102
Y293
Załącznik 101103
Y294
Załącznik 101104
Y295
Załącznik 101105
Y296
Załącznik 101106
ta wrzutka nawet lepsza. faworyci 292 i 294
Bardzo ładne, Marysia też podziwia i pozdrawia :)
Dawaj więcej.
Pięknie! Dziwnie mało coś tego śniegu. Siostra była dwa tygodnie temu w Morskim Oku i dolinie pięciu stawów i zielonego tam prawie nie było.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Bardzo ładne ...
Dawaj więcej.
Też jestem tego zdania, szczególnie że się tam wybierałem w tym tygodniu ale stan zapalny zęba pokrzyżował plany.
274 - super! Jest i pejzaż i jesienne kolory i te oszronione trawy - wszystko fajnie zagrało. :)
274 i 288 są moimi faworytami...
Ostatnia wrzutka taka... yamadowa :D Jak zwykle smakowicie podane góry.
5 załącznik(ów)
dzięki za wpisy i odwiedziny. Śniegu resztki faktycznie, ostatnie deszcze a potem słoneczko zrobiły swoje. Szlak najpierw czerwony z Doliny Kościeliskiej na Ciemniak 2096mnpm, potem Krzesanica 2122mnpm i Małołączniak 2095mnpm, z niego niebieskim z powrotem do Kościeliskiej.
Y297
Załącznik 101120
Y298
Załącznik 101121
Y299
Krzesanica, szczyt usłany jest kamiennymi kopcami, z mojego rozeznania wynika, że kopce ustawiane były na nieoznakowanych szlakach po to by bez problemów znaleźć drogę powrotną, te to bezsensowna działalność turystów, choć jest w tym pewien urok...
Załącznik 101122
Y300
Trochę zazdrościłem zlotowiczom spotkania w Chełmnie, ale to stadko wynagrodziło mi brak możliwości spotkania z Wami. Trochę już po naszych Tatrach się złaziłem ale pierwszy raz udało mi się spotkać z takim stadem.
Załącznik 101123
Y301
Załącznik 101124
ładne. Kozy jak nieklonowane całkiem !