No !!!
Na przyszłe igrzyska w pływackich konkurencjach nie będą miały konkurencji :)
Fajne foto.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
No !!!
Na przyszłe igrzyska w pływackich konkurencjach nie będą miały konkurencji :)
Fajne foto.
Pozdrawiam.
O... pływającej krowy to chyba nie widziałam :D
Ja w tym roku na suwalszczyźnie, tam chyba jeszcze więcej krów i bezkresów.
A z Podlasia to pewnie trochę cerkiewek przywiozłeś? No i siakiegoś żubra?
Jestem ciekaw Karolu czy potraktowałeś którąś z "pływaczek" rybim okiem?
---------- Post dodany o 15:32 ---------- Poprzedni post był o 15:30 ----------
Swoją drogą wydaje się, że te krowy to wędrowniczki. "- Pastwisko po drugiej stronie rzeki. To co koleżanki, płyniemy?" ;)
Ładne zdjęcia, obejrzałem z zainteresowaniem:)
Szybciej będzie jak powiem które trochę mniej się spodobały, czyli 668 i 662. 668 dlatego bo jakby to było pojedyncze zdjęcie to ciężko byłoby się domyśleć co przedstawia. 662 trudne warunki pod światło, są przepalone miejsca i głębokie cienie, ale to już takie czepialstwo:)
Edit. Właściwie to wycofuję się co do 662, mimo niedoskonałości technicznych jest jakiś urok w tym zdjęciu:), może tylko ludzików bym się pozbył w 663 też.
Cerkiewek, koni, bocianów i innej zwierzyny, kapliczek i krzyży przydrożnych, nawet mam meczety i muzułmańskie cmentarze, jednym słowem dużo tego, kolejne foty wstawię jutro. Żubra wypiłem na miejscu - niespecjalnie mi podchodzi ;-).
Z fisha mam konie, w dodatku z Beskidu Niskiego. Cześć krów była zrobiona z łódki więc przynajmniej (prawie) rybia perspektywa.
moose chyba pokazywał pływające krowy. A widok niesamowity.
Były pływające, czas na fruwające stworzenia. Bociany. Podlasie to w sumie takie bocianie Eldorado...
E-PL1 + ZD 70-300 (MMF-2)
671.
672.
673.
674.
675.
676.
Witaj
Przyjemne przyrodnicze kadry, MZ w tym roku boćków namnożyło się bardzo wiele, wnioskuję tak obserwując swoje okolice.
Pzdr
U mnie też boćków sporo w tym roku. Fajne foty Karolu dajesz :)
Czekamy na więcej :mrgreen: