Dla mnie chyba najlepsze w poście. naprawdę rewelacja. Piękna kobieta, piękny kadr (jak dla mnie). Dodaj je do galerii.
Wersja do druku
Dla mnie chyba najlepsze w poście. naprawdę rewelacja. Piękna kobieta, piękny kadr (jak dla mnie). Dodaj je do galerii.
Radek, bój się Boga!!! Wrzuciłem do wątku 380 fot, łażę po mieście i focę narażając się na oklepanie facjaty, a Ty piszesz że to najlepsza fota??? ;)Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
A tak na poważnie, to street photo jest totalnie niedoceniane w galeriach internetowych. Wrzucam swoje foty w różne miejsca i obserwuję reakcje - są bardzo powściągliwe jeśli chodzi o foty uliczne. Największy odzew miałem po opublikowaniu zdjęcia małych piesków :roll: .
Przestałem się tym przejmować jakiś czas temu i dalej będę focił to co najbardziej lubię - ludzi na ulicy.
przypominam Ci, że "peting" tzn. panning z tą blondyneczką też mi się podobał nie mówiąc już o gościach z gitarką. To, ze podoba mi się akurat to najbardziej to także dlatego, że kiedys chciałbym takie robić. Takie jak to albo nr 372.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Spoko Radek, żartowałem. Jak Bóg da i matka moich dzieci pozwoli, to w tym roku chciałbym zrobić u siebie w chałupie studio. Moim marzeniem, jak każdego chyba zdrowego faceta, jest focenie pięknych kobiet (nagich w szczególności ;) )
moim też. no to rób to studio bo ostatnie zdjęcie w akcie pojawiło się dość dawno a jak każdy zdrowy facet obserwuję tą kategorię i nie tylko dlatego, ze uważam się za zdrowego faceta ale też dlatego, że można się sporo nauczyć, bo dobry akt to chyba jedna z najtrudniejszych dziedzin focenia.Cytat:
382 rzeczywiscie cos w sobie ma. Nie jest uliczne, ale przechylenie kadru powoduje taki niby uliczny klimat.
Rafal, mam maly problem z ta winieta. Otoz mam wersje polska PS-a, przekopiowalem plik do plug-ins/filters ale on go nie widzi. Czy jestes w stanie, albo ktokolwiek inny, mi pomoc?
Pzdr
EDIT: Pytanie juz wlasciwie nieaktualne, bo znalazlem jak moge w PS-ie dodawac winiete, wiec wtyczka juz mi wlasciwie niepotrzebna. Bylo w korekcji obiektywu.
Amen.Cytat:
382 fajne. to jest właśnie matka Twoich dzieci? :)
ja tam bardzo lubię streetfocenie za naturalność i mocny, często bardzo mocny realizm. parę razy próbowałem a kraków jest do tego idealnym miejscem. jak sie zrobi cieplej to się pewnie też wybiorę na zbieranie ujęć i oklepów. może jakieś derby? :twisted:
Dziękuję za komentarze.
Bardzo żałuję, ale nie. ;)Cytat:
Zamieszczone przez dinx6
Kolejna fota - pstryknięta wczoraj:
383
Fajny efekt Ci wyszedł. Czyżby hdr ?