Chyba się starzejemy !!!:shock:
Wersja do druku
Ja mam, trzeba sobie poszukac bar po drugiej stronie miasta, jak bedzecie szli na piwko to aparacik ze saba, no to problem rozwiazany,
A zdjecia mi sie podobaja
Dałbyś jakąś chałupę, żebym mógł się popastwić. Humor się nam polepszy :-P
Humor Ci się polepszy jak się popastwisz?
Sadysta :evil:
A masz:
Załącznik 71772Załącznik 71773Załącznik 71771
Moja nieżyjąca już mama powiedziała by, że "tłusta budowla" :mrgreen:
Wiesz, obiekt taki, że chce się tam być.
Kolor oczywiście. Na ostatnim pojechałeś z kontrastem :)
===edit===
u Nataszy się popastwiłem :D
Noooo . Budowla wypasiona...
Zajrzałam z sentymentem, proszę się Heniu nie lenić!!! Piękna jesień nastała. Sen zimowy zostaw na ciemne zimowe dni :)
Pozdrawiam jak zawsze serdecznie :)
Może takie cóś?
Załącznik 71877
O ! :)
Podobne ujęcie kiedyś robiłem w Parlamencie Szkockim w Edynburgu. Architektura obiektu jest powalająca.
Te zdjęcia, na pewno nie są z Edynburga :D
Tym razem kolor:Załącznik 71878
Fajne :)
Eee tam , jakie 5 miesiecy, zaglądam częściej :) tylko w wątku nie wklejam, ale kiedyś nadrobię zaległości. Wczoraj wypuścili mnie ze szpitala, po perypetiach zdrowotnych wracam do rzeczywistości :) Pozdrawiam ciepło :)
Dziękuje, wszystko pod kontrolą :) Nie ma tego złego..... Terez wszystkiego chce mi się Bardziej :) Nawet gotowanie i sprzątanie cieszy :)
Do zobaczenia na forum :)
No to się cieszę :)
Ostanie z "dziurawym" sufitem
Załącznik 71980
Instalacja na placu
Załącznik 71981
Nie mogę się zdecydować :roll:
Załącznik 71982Załącznik 71983Załącznik 71979
Interesująca wrzutka! Jak dla mnie z tych niezdecydowanych najbardziej interesująca wydaje się 2 - kolor w ciemniejszej wersji. Pozdrawiam
Cześć Heniu :grin:
Jak zwykle fajnie tu u Ciebię ;)
Fajne foty Heńku. Rezerwuj transport i jazda do Łodzi na zlot. Nie odmawiaj sobie bo będziesz żałował.
Silna grupa Olymaniaków opieką Ciebie otoczy i atrakcji dostarczy.
Pozdrowerki
Nawet nie myśl o szlochaniu. Uruchom raczej zakamarki wyobraźni i znajdź sposób na ........jak wyżej.:)
Dla chcącego nic trudnego ;)
Helmuth, ta instalacja z ostatniej wrzutki aż się prosi o jakiś abstrakcyjny crop. Zrób coś... ;)
Za dużo "obcych" elementów w kadrze. Może, gdyby z żabiej perspektywy, byłoby tylko niebo? :roll:
Jedyne co mi przychodzi do głowy:
Załącznik 72096Załącznik 72095
Zdecydowanie pierwsza wersja. Na drugiej za dużo winiety jak na tak "sterylny" obiekt ;)
Dla mnie pociag w b&w bez winiety z wiekszym kontrastem, obce elementy moze by w pionie ?
Pozdrawiam
No!
W BW, kadr mi się podoba :shock::D
Musiałbym się tam jeszcze raz wybrać i obfotografować fragmenty. Teraz nie da się wykropować, bez utraty jakości.
Nie, no jasne że nie chodzi o kropowanie. A ta instalacja to coś stałego, czy okazjonalnego?
Raczej nie zabiorą, chyba, że będą plac przebudowywali :-P
Załącznik 72131
dawno mnie tu nie było i widzę żę będę miała sporo do nadrabiania w moim ulubionym architektonicznym wątku :)
ostatniae się podoba
to które bufetowała zacytowała tez - zwłaszcza w kolorze :) :) :)
a resztę przeglądnę nieco później ;)
Wierzę, że coś napiszesz ;)
Znowu miałem "okoliczność", dostrzegłem tabliczkę z nazwą "Siła życiowa" :shock:
"Opstrykałem" ze wszystkich możliwych stron. Na razie jedno:
Załącznik 72716