No nareszcie. :grin:
Wersja do druku
No nareszcie. :grin:
Piękny ptasior, gratki. :)
REWELACJA ....
co prawda wątku wcześniej nie znałam - ale pewnie będę tu częściej zaglądać - bo warto !!
cudowne światło jak już wspominał na poprzedniej stronie k@czy...
piękne plastyczne zdjęcie
Cześć, nie lubię gadać bez konkretów, w niedzielę miałem coś dorzucić do wątku - ale szczęście nie sprzyjało.
Dziękuję Wam za budujące słowa, dokarmiam w nowym miejscu, mam nadzieję, że zima nie zasypie drogi - tak jak w zeszłym roku, więc i efekty może jakieś będą.
Do zobaczonka ;)
Marek
Czekamy! :grin:
Powodzenia, ja kompletnie zmieniam galerię, odkopałam masę zdjęć i ułożyłam chronologicznie, więc w końcu zacznę też coś regularnie wrzucać. :grin: Życzę powodzenia w dokarmianiu, powiedz mi proszę czy nadal focisz poczciwym 70-300 czy już 50-200?
Witaj :)
Już nie robię 50-200 ;) - za krótki, za duży i za ciężki - całkiem serio piszę, zamieniłem go na E3, choć po czasie uważam, że E510 niewiele odbiega od 3-czki, bynajmniej jeśli chodzi o ptaszki.
Czyli nadal fotografuję 70-300, i jeżeli przyjdzie mi kiedyś zmieniać sprzęt- to będzie to pożegnanie z olympusem - nie wcześnie to jednak nastąpi ;)
Pozdrawiam
Dawno mnie tu nie było. Zaglądam, a tu 101 stron...:)
Jeszcze tu wrócę...pozdrawiam :)
Dziękuję helenae.
Jeszcze taki z dzisiaj:
,,,
a to jezioro Jachna i łąki nadnoteckie i dwa ptasie zwierzaczki
pozdrawiam
Najbardziej spodobało mi się pierwsze zdjęcie. Może dlatego, ze lubię mgiełki : )