Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
Gratuluję, piękne zdjęcia :mrgreen:
Pamiętam jak kiedyś sfociłem potrzosa, to myślałem, że to wróbel:-) Zawodowo żeś tę ptaszynę sfocił, oj zawodowo!
Abir, gratuluję pięknej (jak zwykle) wrzuty! I 100 strony wątku :roll:
P.S. A te gwiazdy to cgyba z Wysowej :wink:
dzięki wszystkim za odwiedziny
Cytat:
Zamieszczone przez
yac
tak trochę mnie przywaliła robota ale już się wykopuję :wink:
A Ty czasu nie marnujesz widzę i kolejne fajowe foty wstawiasz Miszczu ( tu lekki skłon ) :grin:
coś trzeba robić, ile można pić:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Pamiętam jak kiedyś sfociłem potrzosa, to myślałem, że to wróbel:-) Zawodowo żeś tę ptaszynę sfocił, oj zawodowo!
no to dałeś czadu z tym zawodowstwem, daleko mi do niego. ale dziękuję za miłe słowo
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
...P.S. A te gwiazdy to cgyba z Wysowej :wink:
:roll:u mnie chyba są te same:-P ale czuję się jak Kopernik - mam cały nieboskłon w głowie:mrgreen:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
...cieszę się, że zdążyłem jeszcze na koniec z kilkoma kadrami...
Przejdźmy od słów do czynów, więc chciałbym powiedzieć kilka słów:
Mój żywiciel znalazł w pawlaczu meblościanki Bieszczady kupionej na talony MM skierowanie na wczasy z FWP byłego Kombinatu Państwowych Gospodarstw Ogrodniczych MALINOWO Tczew. Więc dostałem je jako nagrodę i mam KANIKUŁY:mrgreen:. Są na szczęście jeszcze ośrodki które realizują takie skierowania, więc opuszczam was na kilka dni. Jadąc do Żytomierza będę słuchał oddziału zamkniętego, jednego z moich ulubionych bojsbendów.
Jako krajowy turysta nie zapominam o skarpetkach i sandałach, zostawię również odpowiedni wpis w damskiej toalecie, przywiozę do domu kilka kg obywatela więcej i będę jak tomi li dżons w ściganym. Wstydu nie przyniosę.:roll:
Po powrocie wezmę swoją zorkę 5 i zrobię kilka zdjęć. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o bumelancie z Tczewa i będziecie nadal odwiedzać mój wątek.
Podczas mojej nieobecności nie róbcie tego czego ja bym nie zrobił, czyli – nie róbcie głupot, bądźcie grzeczni, nie krzyczcie na dzieci, nie pijcie alkoholu na krechę – to niebezpieczne, wyłączajcie światło i nie wpuszczajcie obcych do domu.
Liczę, że nie zmarzniecie zbyt mocno beze mnie:mrgreen:
Pozdrawiam abir
Załącznik 120416
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Przejdźmy od słów do czynów, więc chciałbym powiedzieć kilka słów:
Mój żywiciel znalazł w pawlaczu meblościanki Bieszczady kupionej na talony MM skierowanie na wczasy z FWP byłego Kombinatu Państwowych Gospodarstw Ogrodniczych MALINOWO Tczew. Więc dostałem je jako nagrodę i mam KANIKUŁY:mrgreen:. Są na szczęście jeszcze ośrodki które realizują takie skierowania, więc opuszczam was na kilka dni. Jadąc do Żytomierza będę słuchał oddziału zamkniętego, jednego z moich ulubionych bojsbendów.
Jako krajowy turysta nie zapominam o skarpetkach i sandałach, zostawię również odpowiedni wpis w damskiej toalecie, przywiozę do domu kilka kg obywatela więcej i będę jak tomi li dżons w ściganym. Wstydu nie przyniosę.:roll:
Po powrocie wezmę swoją zorkę 5 i zrobię kilka zdjęć. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o bumelancie z Tczewa i będziecie nadal odwiedzać mój wątek.
Podczas mojej nieobecności nie róbcie tego czego ja bym nie zrobił, czyli – nie róbcie głupot, bądźcie grzeczni, nie krzyczcie na dzieci, nie pijcie alkoholu na krechę – to niebezpieczne, wyłączajcie światło i nie wpuszczajcie obcych do domu.
Pozdrawiam abir
Załącznik 120416
"Bardzo Cie polubilem chlopie...:)"
Milego wypoczynku, wpadnij kiedys do mnie na Madrasa, jak bedziesz lecial na zakupy do Oszoloma.
pozdroofka
FWP żyje :shock:
Na talony, to ja miałem buty do ślubu i obrączki.
A, i musiałem mieć zgodę na ślub wydaną przez WRON i jeszcze zgodę na wesele po 22.00
Alkohol się zrobiło własnym sumptem :mrgreen: Bałtycka była straszna :lol:
piękne te Twoje ptaki :) błotniaki są mistrzowskie :) pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
No i widzisz coś narobił??? Wyjechałeś i zimno się zrobiło... :wink::roll::???:
Fajne te ostetnie kadry. Wyróżnie 261. i 163 (tak na marginesie zjadłeś 100 numerów zdjeć ;-))