Ostatnią aktywność wpisałem za linkami.
Temat kontaktowania się ze mną uważam za wyczerpany. Czekam do 20go na odzew i PW.
[Wytaptane z SGNote2]
Wersja do druku
Nie wiem czy masz prawo sam decydować o dalszym losie nieodebranych kalendarzy, pytałeś Admiralicji?
Tak, wszystko zostało uzgodnione.
[Wytaptane z SGN2/Tpt.2]
W takim razie strata tych co nie odbiorą, bo to zacny kalendarz jest.
Niepoważni ludzie są... jeszcze, jak ktoś się zapadł pod ziemię i nie wchodzi na forum, to jestem w stanie zrozumieć, że zapomniał, a powiadomienia na pocztę niekoniecznie dochodzą, ale jeżeli ktoś pisze na forum... a nie odpowiada na PW, to dla mnie jest niepoważne.
Czekam na PW od chętnych na dodatkowy kalendarz.
[Wytaptane z SGN2/Tpt.2]
Na allegro trwa aukcja WOŚP naszego kalendarza z autografem Jurka Owsiaka, obecna cena 202,50zł. Licytuje 9 osób. Tylko 9? ;)
Kolega Daszek wybaczy brak odzewu z mojej strony. Cierpię na chroniczny brak czasu, a gdy chwila się pojawia to po prostu zapominam lub odkładam na następny moment kontakt z tym czy innym, w tym również o kalendarz chodzi. Najczęściej skutek jest taki, że potem znowu się zapomina. Nawet miałem napisać, żeby przekazał mój egzemplarz pierwszemu chętnemu... i też się zeszło jak widać. A że umknął mi post z informacją, że na wszelki odzew czeka do 20-tego, to już inna sprawa.
Tak więc, jeśli o mnie chodzi, chętnie przekażę swój egzemplarz na rzecz innego dobrego człowieka, przedszkola, itp. Nie jestem w stanie zadeklarować odbioru w konkretnym terminie a szkoda, żeby taka rzecz się marnowała.