Odp: obrazki amatora - apz.
Tak sobie myślę - skąd u Ciebie takie olbrzymie puste połacie pól. Krajobrazy u mnie widziałeś. I popatrz, wystarczy przejechać przez granicę w Koniecznej, i po drodze do Bardejova mam obrazki takie jak Twój. Wjedziesz do miasteczka czy wsi, a tam nadal stoją działające "szczekaczki". Tak jakby Słowacja zasnęła w "starym" systemie.
U nas zbliżając się do gór, masz najpierw pogórze - Beskidy, Gorce, Pieniny i potem właściwe Tatry. U Słowaków - płaska, płaska przestrzeń i od razu bardzo wysokie Tatry.
Fajne masz teobrazki :)
apz'cie, ostatnie zdjęcia od mostu kolejowego we mgle zaczynając, bardzo mi się podobają. Widać przypływ weny twórczej ale też słoneczko na niebie, mnie się udaje oglądać słońce przez okno w pracy :-( Najlepsze moim zdaniem są numerki 433, 438 i 439 :grin:.
Pozdrawiam
Adam
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Świetne fotki.
Pozdrawiam.
(438 ) najbardziej mi odpowiada :-)
Najbardziej mi się podoba ... :D
Wszystkie mi się podobają, czuję się jak na wczasach w pięknej okolicy i delektuję się Twoimi obrazami.
Z obróbką spróbuj podpatrzeć Janka Muzykanta, Jego zdjęcia mogą być jak wzorzec metra :)
...ostatnie dwa znów fajne, takie marzycielskie...
1 załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim - jako ,że dziś nie odkurzyłem aparatu jeszcze jedno wczorajsze.
440.https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1322949737
Też niezłe ale brakuje mi nieco zdecydowania - wiem i niebo fajne i dróżka ciekawa, ale w takich kadrach naprawdę lepiej jest postawić na jedną kartę;) i kadrować inaczej niż 50/50
438 bardzo mi się podoba,a w 440 jakoś ta droga mi nie leży, bym trochę jej obciął.
Odp: Obrazki amatora - apezeta.
A ja bym spróbował z poziomu gruntu... ;)