Z Czerwonej Ławeczki.
Jedno z trudniejszych przejść pomiędzy dolinami, przejście z Doliny Zimnej Wody do Staroleśnej.
W tle Łomnica
466
Wersja do druku
Z Czerwonej Ławeczki.
Jedno z trudniejszych przejść pomiędzy dolinami, przejście z Doliny Zimnej Wody do Staroleśnej.
W tle Łomnica
466
Piękne widoki :).
Podobają mi się klimaty na fotkach porannych 455 i 457. A z górskich to 461. Pozdrawiam
Na relację z Tatr przyjdzie kolej, a teraz kolejne jesienne.
Dworek Paderewskiego w Kąśnej Dolnej
467
468
469
Podobają mi się 468 i 469 (w tej kolejności), z tym że to ostatnie leci w prawo.
ponieważ mam duże zaległości to nie będę odnosił się do każdego kadru oddzielnie. Wątek po przeglądnięciu jest ucztą dla oczu i w wielu zdjęciach ma to nieuchwytne coś za sprawą kadrowania, uzytej perespektywy i oczywiście piękna natury.
ostatnie moim zdaniem krzywe.
Cała ta seria po górskim miodzie na oczy wypadła blado...
Może inaczej - Twoje umiejętności i obróbka pozostają na wysokim poziomie ale miejsca średnio ciekawe tym razem.
Ostatnie trzy ładne kolorami, niestety trochę krzywe - pierwsze w lewo, trzecie w prawo. Najfajniejsze dla mnie drugie. Za to widoki z Tatr świetne.
Podoba mi się "leśna" seria. A z niej chyba najbardziej nr 459. Masz talent do wynajdywania ciekawych miejsc. Ewentualnie, te mniej ciekawe interesująco fotografujesz.
Dzięki za komentarze.
470
471