Ostatnia wrzuta rewelacyjna. Miałeś świetne swiatło, a wiry są dodatkowym bonusem. :grin:
Wersja do druku
Ostatnia wrzuta rewelacyjna. Miałeś świetne swiatło, a wiry są dodatkowym bonusem. :grin:
no ja juz dawno sie pozbyłem garba... co do jakości i uzyteczności nie mam zastrzeżeń.
ale qrUUca b00mba juz nie miałem sił tego wszystkiego targać ze sobą.
Rewelacyjne foty. Dawno żadne prace nie przyciągnęły tak mojej uwagi jak Twoje. Gratuluję.
Fajne fotki - wiry sa b. ciekawe.
to nie będzie nowość
ale 165 i 166 zakochałam się
jak to wspaniale gra - i w pionie i w poziomie
początkowo pion bardziej do mnie przemawiał - a teraz to już sama nie wiem :)
kapitalnie tu sobie poczynasz :) :) :)
zawsze chętnie wracam do Twojego wątku nacieszyć oko swe :)
witam
158 i 159 super
wrzuta wirów znad Wisły rewelacyjna, faktycznie bardzo ciekawie wyszły te wiry.
Świetne są te wiry. Naprawdę niesamowity efekt. :shock:
Dzieki za odwiedziny i wpisy. Cieszę sie że ostatnia wrzutka sie spodobała.
Ostatnia wrzutka przed urlopem, następne będą już po Bodzipkowym plenerze. Tym razem pierwszy plenerek z OMD. Ciekawiło mnie jak poradzi sobie z małym kontrastem mgielnych kadrów i czasem sporą rozpiętością tonalną kadrów. No i powiem, że nie jest źle. Jak poznam lepiej aparat myślę, że efekty będą jeszcze lepsze.
171. 12-50
172. 12-50
173. Sigma 100-300/4 Sony AF na 300 mm.
174. Sigma 105/2.8 macro Sony AF
I mały bonus do poprzedniej serii tym razem z OMD też da sie "zawirować" Wisłą.
175. 12-50
Impresjonizm :D
Brawo :mrgreen:
Super, klimatyczne fotografie, podobają się
Lubie tu zagladac :-)
ja też lubię tu zaglądać, fajna wrzutka
Dzięki za wizyty i wpisy.
Przed Bodzipowym plenerem w Beskidzie Niskim byłem jeszcze na wakacjach na Krecie. To moja druga wizyta na tej wyspie i nie ostatnia. Podoba mi się tam i pod względem krajobrazowym, i ludzkim, i kulinarnym, nawet samochodem mimo zakrętów i specyficznego podejścia wyspiarzy do przepisów ruchu drogowego, zwłaszcza w miastach, jeżdzi sie przyjemniej niz w Polsce, a na pewno w Warszawie ;-)
Zdjęcia robione OMD głównie z 12-50 i Sony.
176.
177.
178.
179.
180.
Trzy pierwsze - znakomite mbsz :)
Gratuluję i pozdrawiam.
mamy podobne odczucia co do pobytu na tej wyspie, i plany mamy też podobne:grin:. Przypomniałeś mi te kretyńskie, oj pomyłka, kreteńskie widoczki.:mrgreen:. Zdjęcie 178 i 180 podoba mi sie najbardziej. Napisz o tych pierwszych 3 zdjęciach. Na jakim wzgórzu stałeś (jeśli pamietasz), lub może to z samolotu?
Witia, Abir dzieki :-)
Pierwsze faktycznie z samolotu. 177 i 178 z drogi z Aghios Nikolaos do Stiti (tej tzw. nowej narodowej) z jakiś punktów widokowych i parkingów przy drodze, na 178 jest wyspa Psira. 179 to sam północno-wschodni koniec Krety - Travouni (dalej niestety był zakaz wjazdu), ostatnie z okolic mojego hotelu, w tle wyspa Dia.
Rowniez dla mnie fotki 177,178 swietne :-)
Bardzo, bardzo ładne. Masz fantastyczne oko :)
a ja wybieram 180, pozostałe też ładne ale ja mam takie skrzywienie...
177,178,180 jak dla mnie.
Nie będę odkrywczy :grin:, 177 i 178. Szczególnie to ostatnie.
Dzieki za odwiedziny i pozostawienie po sobie śladu :-)
Jeszcze trochę Krety.
181.
182.
183.
184.
185.
183 i potem 181.
183 i 184
Ładnie tam :)
Zdjęcia Krety fajne. Mój typ 185. Pozdrawiam
184 i 182. Ile ludzi tyle gustów. :grin:
Fajna wrzutka :-) 181 z cumulusem nad wyspa to przywieje...:-)
Zacne kadry, widać że wszystko jest tu przemyślane ale i tak bardziej mi się podobają te które robiłeś rodzimym kraju ,może dlatego że w ogóle z naszego kraju bardziej mi się podobają.:)
Tym razem może się narażę, ale z ostatniej wrzutki żadne ze zdjęć mi nie podchodzi.
Do zdjęć z Krety postaram sie jeszcze za jakiś czas wrócić. Na razie Beskid Niski. Przed Bodzipowym plenerem kilka dni spędziłem z rodzinką w tych okolicach.
Jedna z moich ulubionych dolin BN - Nieznajowa. Jedna z tamtejszych kapliczek w dwóch odsłonach.
186.
187.
Hej, witaj :)
Dolna, chłodniejsza - kolorystycznie i kadrowo lepsza. Jak dla mnie oczywiście :)
...
Byłeś w chatce w Nieznajowej ?
Dzieki Bogdanie :-)
W samej chatce nigdy nie byłem. Pod chatką to tak, tym razem jednak tam nie doszliśmy, szliśmy z Wołowca i doszliśmy do cmentarza w Nieznajowej :-)