397 - świetnie złapane.
Wersja do druku
397 - świetnie złapane.
397. - tu dałbym tytuł "Kwintesencja". A gdybyś je tak w b&w przedstawił ?
A smaczki koniecznie nam zapodaj !
Dziękuję za kolejne opinie. Co do "smaczków ", niestety choć chciałbym to nie mogę. Staram się być bezstronny w tym co robię, w tym przypadku musiałbym wymyślić swój tytuł do zdjęć osobno nic nie znaczących. Pozdrawiam serdecznie.
Super reportaż!
Tak trzymaj, dziennikarz czy fotoreporter z krwi i kości musi zachować dystans i niezawisłość.
W poniedziałkowe popołudnie jaworznicka drużyna wznowiła treningi przed kolejnym sezonem.
400.
401.
402.
403.
Natomiast dwa dni później rozegrała pierwszy sparing z drużyną z Krakowa. Szczakowianka Jaworzno pokonuje Wisłę Kraków (Młoda Ekstraklasa ) trzy do dwóch.
404.
405.
406.
407.
408.
Fajne kadry,ładnie oddają zaangażowanie zawodników.
Dziękuję voovoo2. Dla Ciebie jeszcze kadry z sobotniego sparingu Szczaksy z Rekordem Bielsko-Biała (2:1 )
Zdjęcia pół na pół mniejwięcej z E-30 oraz E-1
Jak zawsze, prosze kolegów o opinię.
409.
410.
411.
412.
413.
414.
Tak na każdej fotografii widać zaangażowanie zawodników ,widać ich emocje ,a przecież chyba o to chodzi w reportażu .
Chyba :?:
ogólnie jestem za ale moimi faworytami jest 402 oraz 411
414. Świetna scenka.
412 co za poświecenie i jaki wysiłek super wszystkie pozdrawiam
Bardzo podoba mi się reportaż z Bożego Ciała. I ostatnie 2 serie sportowe bardzo dobre.
Dziękuję za opinie.
Między meczami, nawałnicami a remontem w domu udało mi się dorwać kawki na 200 mm. Jak zwykle proszę o krytykę.
415-17:
Krytyka będzie taka ,żebyś przeniósł się do " oceny zdjęć " . Czy moderatorzy mnie słyszą :grin: Robisz fajne foty
Bardzo fajne fotorelacje a i ptaszyny świetnie uchwycone :)
Calkiem fajne fotki.
Kawka wyszła bardzo fajnie, szczególnie podoba mi się pierwsze zdjęcie. :grin:
Zgodnie z prośbami użytkowników, przenoszę Twój wątek Jerry do działu "ocena zdjęć". :)
O la, la. Ale się narobiło. Dziękuję bardzo za docenienie. Przeniesienie wątku zbiegło się z akredytacją na występy drugoligowego GKS Tychy. Więc ma początek kilka zdjęć z Górnikiem Wałbrzych :
418.
419.
420.
421.
422.
423.
No cóż ,kolejny fajny reportaż .
Fajne foty, dynamiczne oraz zabawne :-)
Jerryg3 - "sport" w Twoim wykonaniu jak zawsze atrakcyjny.
Dzięki śliczne. Jak pisałem nie mam za bardzo teraz czasu. Robię remont u siebie poważny, do południa pracuję i jeszcze musze od czasu do czasu wyskoczyć na zdjęcia do tygodnika. Obiecuję, że jak się odrobię to poszperam po Waszych wątkach. A propo ostatnich zdjęć, nie wydają się Wam za zimne ? Chyba mi kolorki pouciekały.
W ubiegłym tygodniu przeszła przez Polskę nawałnica. Na Śląsku, a dokładnie w Jaworznie nie wylądało to przyzwoicie. Będąc w pracy mogłem się posłuzyć tylko tel. kom. Udało mi się jednak wykorzystać E:
424 - 427
Maciek Miecznikowski z zespołem na Festwalu Energii :
428.
429.
430.
431.
432.
433.
434.
Bardzo dobre zdjęcia - gratulacje.
Maciek Miecznikowski i jego mimika swietnie wchwycona :-)
Dziekuję. I tak to minęła mi niedziela, cały dzionek spędziłem nad zdjęciami. Podczas czwartego Festiwalu Energii gościła również Ewa Farna:
435.
436.
437.
438.
oraz Agnieszka Chylińska:
439.
440.
441.
442.
Tutaj, jak zwykle zmuszony jestem ponarzekać na organizatorów i możliwość pracy przez pierwsze dwa utwory. Światełko nie dopisało, więc zdjęcia są jakie są.
Najsłabszą częścią Festiwalu Energii okazał się pokaz pirotechniczny. Laserów praktycznie nie było widać a część ogni żenująco krótka i skąpa w wybuchy. Ale coś tam mam:
443.
444.
445.
Zainteresowanych ostatnimi zdjęciami zapraszam również na BLOGA.
(444) swietna. Chylinska (440) niezla :-)
ciekawa wrzuta koncertowa
"zapraczam na błoga" tak celowo ? ;)
He, he, oczywiście "zapraszam ".
Bardzo fajne te Twoje relacje !
Miło się je ogląda, technicznie też bez zarzutu :)
Gratuluję i życzę wytrwałości!
429, 444, i Chylinska (ale tu nie jestem obiektywna po prostu ja uwielbiam, nie wliczajac nowego albumu, ale sentyment zawsze pozostanie) :)
Paul Lamb & Snakes King w klubie. Jak się okazuje światowej sławy muzycy nie potrzebują światła na scenie. Ja jednak uparcie robię swoje :
446.
świetne zdjęcia
Wrzutka ekstra.
Świetne foto (no może bez "ostatniego").
Pozdrawiam.