Auta z charakterkiem! Zapodaleś klimat który baaaaardzo duzi chłopcy lubią. Ponoć... Bo hostessy mają większe branie sądząc po wejściach :-P
Wersja do druku
Auta z charakterkiem! Zapodaleś klimat który baaaaardzo duzi chłopcy lubią. Ponoć... Bo hostessy mają większe branie sądząc po wejściach :-P
haha nie nie ,ale troszeczke sie powypinaly dziewczyny w tych o 2 rozmiary zamalych spodenkach ahhahah :) no ale kto tego nie zrobi dla moijego usmiechu :) pozdrawiam.
Lubię takich skromnych facetuf :wink:
hahahahah zartowalem,skromniutki ja jak nie wiem co :)
ok a moj ktos polknie ? :)
jesssu jak ja nie chcialem tego robic .....wiecej nie dam choc byscie blagali :) pozdrawiam.
Szkoda że nie miałeś lepszego tła dla tych motorów w powietrzu ;) Widzę na jednym zdjęciu że koleś miał niezłą lufe ;) Ps Te hostessy miały odstraszać :shock:
a no mial mial lufe :) ,co do hostess hmmm,przeciez nie jest tak zle :) a co do motorkow,to faktycznie tla wybrac nie moglem,i tez zaluje ,dzieki za odwiedziny,pozdrawiam.
Z hostess druga mi sie podoba. I pani, i zdjęcie, fajnie złapana.
Pozdrawiam
jeeeeeeej przeciez to nie byl wybieg z modelkami :)
ale obróbkę to spaprałeś ;)
Podkreśliłeś, to co trzeba było zakryć i te kolorki... hmmm za dużo karotki?
hej hej bo zapomnicie o mnie :),i kto was bedzie wkurzal :) jak tam wczesniej w galeri napisalem ze wrzuce co nie co ,bo nie wiem ktore jest fajne z tych wszystkich,mam nadzieje ze ktores sie wam spodoba.ps.ostatnie zdjecie nosi tytul rondo,:) ciezko robic fotke i prowadzic :) przy takich czasach expo. pzdr.
ogólnie fajne ale raz za żółte raz za zielone
Żółte bo tam pewnie lampy sodowe. Judasz, spróbuj w RAWie, łatwiej balans poprawić. Ustaw się przy skrzyżowaniu ze światłami i zacznij naświetlać jak jeszcze stoją na czerwonym, tylko nie z przodu.
Ciekawie wychodzą autobusy z obrysówkami i światłem w środku, jak znajdę na dysku to pokażę u siebie.
w rawie tylko robie juz od jakiegos czasu,ps.dzieki z tym autobusem musze sprubowac :) pzdr.
dzisiaj nie chcialem byc bezproduktywny i wybralem sie niedaleko mnie do hmmm nawet nie wiem co to jest,kilka kucykow osiolkow i bykow, posesja prywatna,wstep wzbroniony,ale ja jak to ja sie nie poddalem :) natchniony fotkami dobasa postanowilem zrobic cos podobnego,jak zwykle nie wyszlo :) ale cos tam jest,krytykujcie ile wlezie ,pzdr.
ps.przydalo by sie cos szerszego w szklarni :(.
2 bardzo fajna,
5 szczery uśmiech
drugie mi najbardziej leży i obróbka i kadr
Miny Panie z ostatnej wrzuty rozbrajającej :lol:
I jak przedmówcy mi też dwójeczka najbardziej - zresztą ocena w galerii :wink:
słabe zdjęcia, jedyna ich moc to wykorzystanie szerokiego kąta z bliska co nadało zwierzęciu ciekawej perspektywy ot co.
dzieki za odwiedziny i krytyke i pochwale :) szerokiego kata ( bardzo ) nie mam 14 54mm i staram sie byc kreatywny z tym co mam ,moze w przyszlosci jakis 9 18mm wpadnie :) ponizej zalaczam fotki z miejsca gdzie bylem i jak sie zaprzyjaznialem z moimi modelami jeden kucyk dwa osiolki i teraz zauwazylem ze gdzies mi sie kozy zawieruszyly :( pzdr.
2,3,4 z pierwszej serii o koniach, reszta dla mnie na nie
2 seria taka sobie...
dzieki wzystkim za odwiedziny ,dzis takie oto cos na firance znalazlem i nie wiem jak sie przedostalo do mojego pokoju ale skoro weszlo nie pukajac,to pomyslalem sobie co tam lupne mu foto na pamiatke ,co to jest ?
3 za improwizacje kucyka :) ogolnie fajne zdjatka
dzieki trotka,a czy ktos wie co to za stwor mnie nawiedzil ? powaznie pytm,bardzo male to to jest,jet bo spowrotem na firanke posadzilem ,niech sie to wygrzeje :)
dzieki agulka , w takim razie nie wyrzuce tego z mojego pokoju,niech sobie na tej firaneczce sie wygrzewa :) pzdr.
jako ze u mnie z jesienia jakas lipa wychodzi w tym roku,niektore drzewa juz nie maja lisci ,a te co maja sa piekne i zielone hmmm... wiem dziwne.,ale tak jest :) .korzystajac z pieknej pogody dzisiaj wybralem sie do swojego ulubionego parku zobaczyc co slychowac u moich modeli kaczek mew i labedzi ( wzystko ok ) :) ale zmobilizowalem sie do polezenia i pokleczenia w wilgotnej trawie , oto rezultaty.
5 jest boskie. strasznie mi sie podoba. może tylko załagodziłabym te kolory - strasznie bije po oczach.
kolory na reszcie także za ostre. i do tego dużo podobnych ujeć. kadry średnio mi się podobają.
dzieki madzia za opinie i krytyke ,kolory specjalnie tak przesycilem ,teraz widze ze za mocno ale moim zdaniem tylko troszke ,to co widac na zdjeciach to nie jest naturalna jesien , ale ja chce ja tak widziec ,pieknie i kolorowo :) mi tez sie podoba 5 i ostatnia jak mam byc szczery ,ale jak juz sie rozpedzilem ze wstawianiem to wrzucilem :) pozdrawiam i dzieki za komentarz .
ps. probowalem jeszcze zuming i spining ,musze przyznac ze do spiningu sa najlepsze trampki i bloto ,tylko nikt nie mowil ze trzeba bedzie pranie robic :)
Na jabolach na pierwszych 3 zdjęciach przymknął bym szkło o 1 działkę ;)
3 eksperymentalna fajna ;)
wczoraj pierwszy raz zmontowalem swoje male studi domowe :) tlo- doze czarne przescieradlo, dwa softboxy,blenda,i ja oto efekty mowcie co poprawic,dzieki.i pozdro.
bez takich uśmiechów i minek w obiektyw :grin: , akty tej pani bym robił :lol:Cytat:
oto efekty mowcie co poprawic,dzieki.i pozdro.