Eeeeee jakoś to dziwacznie wyszło... tzn kadr+makijaż
Wersja do druku
Eeeeee jakoś to dziwacznie wyszło... tzn kadr+makijaż
Alicia i Ania chciały kolorowych zdjęć dlatego tez zrobiły sobie taki makijaż
Motyw przewodni to Lato
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Kolejne
192.
http://ifotos.pl/img/IMGP9964j_ewqwaw.jpg
192. MZ ciekawsze od poprzedniego : ) Bardziej podoba mi się kadrowanie i delikatne światło, jakie nadało bardzo ciekawą tonację : )
Także lekki bokeh w tle dopełnia kompozycje : )
192 ciekawa fota...
192 podoba mi się bardzo. Ładne kolory, delikatne światełko. Może poza dziewczyny z prawej troszkę dziwna/nienaturalna.
Poza w cale mi nie przeszkadza, dzieki niej to zdjecie jest inne od "x" zdjec ktore codziennie widze
Do fotografa nie mam zastrzezen zadnych ;)
Tak jak już Ci pisałem, jakby tło było troszkę ciemniejsze.
192 bardzo mi się podoba :wink:
Może się czepiam ale dziewczynie z prawej strasznie dziwnie się ułożyła sukienka:roll:
Dziękuję za komentarze. Nie liczyłem, że aż takie liczne grono zainteresowało się tym zdjęciem :)
kolejne zdjęcie
193.
Całkiem przyjemna letnia sesja :wink:
Odnoszę wrażenie że nie ostro trochę
Fajne, letnie foto : )
Ale fakt ostrość z oczu niestety zwiała : (
Poza tym ok :)
Pozdrawiam : )
Ładne dziewczyny,fotka sympatyczna.Na moim monitorze twarze modelek mają dziwny czerwonawy zafarb.
ten czerwony zafarb to makijaż modelek
co do ostrości hmm według mnie jest ok ale sam już nie wiem :roll:
Dla mnie bardzo wesołe te ostatnie , letnie fotki. Z wielkim potencjałem obu modelek. Czekam na dalsze.
Pozdrawiam
Fotki z ostatniej sesji bardzo przyjemnie się ogląda, co świadczy nie tylko o urodzie modelek, ale o potencjale fotografa. :wink:
Mnie nie przeszkada delikatny brak ostrości, działaj dalej.
Dziękuję za komentarze
kolejne zdjęcie
popracowałem trochę nad włosami i oczami
194.
To ci sie udalo, ladne swiatlo, szkoda ze tak wasko i przez to uciety kawalek ramienia. Jesli jednak chodzi o oczy i wlosy to bardzo dobra robota.
PS: Schowalbym ramie na wysokosc twarzy, bo teraz ramie przykuwa bardziej wzrok niz twarz.
Tak światło, bokeh, jak i tonacja bardzo ciekawe, delikatnie słoneczne : )
Jednak poza w kadrze nieciekawie wygląda, przez tę rękę, wyszła dość duża. (ramie). Jednak reszta bardzo fajna : )
Pozdrawiam : )
mięsień na ramieniu wyszedł zbyt "grubo" i nie pasowało mi to , baaa nawet sama modelka kazała mi przyciąć ramie
dzięki za komentarze :wink:
Rennsport, nie za długo Ty już siedzisz w tym dziale dla początkujących? :wink:
Dziękuję za komentarze
Jolly: hmm niewiem, nie mi to oceniać niech to robią inni :roll:
195.
Teraz specjalnie zdjęcie dla wszystkich kobiet na forum i dla zonkinho oczywiście :-P
196.
Ładnie wątek się rozwija - wracać będę :). Miło, gdy ktoś rozwija się i coraz ładniejsze kadry chwyta....
Zonk będzie zachwycony ;).
Dziwnie cienie się porozkładały na twarzy i powychodziły przez to plamy - ciemniejsze koło oka, jasniejsze wokół ust.
Ładny wąsik też z cienia wyszedł. Ale myślę, że Zonk i tak będzie zadowolony.
Podczas sesji było bardzo ostre światło i na drzewach było mało liści stąd te cienie na twarzy
Joly ale z ciebie górnik :wink:
Z tego co wiem to Jolka to w sobie dusiła.
podoba mi się Renn. powiedzialbym ze dumny z ciebie jestem :D bo rozwijasz sie bardzo szybko i naprawde... :D
Ciaaaasno.... i nos przerysowałeś. To tylko 50tka...
50mm na apsc przy takim zbliżeniu zawsze mi przerysowywała...
Można by powiedzieć, że to Tobie zawsze przerysowywała...